x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

17 Mar 2005   •   00:00

Lupta cu tauri in Valencia / Nu a scapat de erectie / Florida - Aligatorul ucigas / Resuscitare - Respiratie gura la gura pentru caini / Hot inventiv - Jaf armat cu... banana / Coincidenta - Masina "betiva" / "Atentat" - Bomba gonflabila

Lupta cu tauri in Valencia

In orasul spaniol Valencia este in plina desfasurare Festivalul Las Fallas. Unul dintre cele mai asteptate momente il reprezinta lupta cu taurii, la care isi dau intalnire cei mai buni toreadori spanioli

Nu a scapat de erectie

Un vietnamez care a luat pastile Viagra false pentru a-si trata impotenta a fost internat in spital din cauza ca erectia sa a durat doua zile. Barbatul (47 de ani) cumparase pastila de la o cunostinta. Apoi, vietnamezul nu numai ca nu a avut contactul sexual dorit, dar nici nu a mai putut scapa de erectie.

Florida - Aligatorul ucigas

Cadavrul unui barbat din Florida a fost gasit plutind pe South Lakeland. In urma anchetelor s-a stabilit faptul ca barbatul este Don Owen, in varsta de 56 de ani. Potrivit medicilor legisti, Owen a fost ucis de un aligator ce cantarea aproximativ 250 de kilograme. Alertati, politistii au plecat in cautarea reptilei, care a fost, in cele din urma, capturata si omorata.

Resuscitare - Respiratie gura la gura pentru caini

Un curs in cadrul caruia proprietarii de caini sunt invatati sa ofere primul ajutor patrupedelor pe care le au in grija a fost lansat de curand in Chile, relateaza Rompres. Veterinarul Hugo Acevedo a dorit astfel sa vina in ajutorul proprietarilor de caini care doresc sa-si salveze animalele favorite in caz de urgenta. "Cainii sunt ca si oamenii. Daca nu mai pot rasufla, ei au nevoie de respiratie gura la gura, ce poate fi facuta in mod direct sau folosind un tub."

Hot inventiv - Jaf armat cu... banana

Robert Downey, din Londra, s-a pregatit temeinic pentru jefuirea unei banci. Masca, tactica si bineinteles... arma. Cum dorea sa fie un hot original, s-a gandit ca o arma obisnuita nu e buna. Asa incat "marele" jefuitor de banci a apelat la o... banana infasurata intr-o punga. Functionarul bancii nu a fost impresionat de arma ce il impungea in capul pieptului si a alertat politia. Infractorul a fost prins de oamenii legii si risca o pedeapsa de pana la sapte ani de inchisoare.

Coincidenta - Masina "betiva"

Un petrecaret din Moorehead, Minnesotta, a simtit nevoia sa-si anunte public viciul de a conduce beat. Asa ca si-a comandat o placuta personalizata pentru numarul masinii, pe care scria "ametit". Din pacate, aceasta a atras atentia unui politist de la circulatie, care l-a oprit imediat ce a iesit dintr-un bar. Testele efectuate au dovedit ca alcoolemia din sangele "ametitului" depasea de trei ori limita admisa.

"Atentat" - Bomba... gonflabila

Functionarii publici de la un oficiu postal din Berlin au fost alertati de curand, cand un pachet a inceput sa vibreze. Crezand ca e vorba de o bomba, acestia au chemat imediat genistii. In realitate, era o papusa gonflabila cu vibratii. Proprietarul a zis ca urma sa o returneze pentru ca papusa are butonul de oprire defect si vibreaza tot timpul.

Divertisment - Cascadorii cu motociclete de politie

In capitala Indoneziei, Jakarta, a fost infiintata o patrula de politisti pe motociclete, special antrenati pentru a face cascadorii ca la circ. Echipa formata din 25 de oameni ai legii, calare pe "motoare" Harley-Davidson, va imbina utilul cu placutul. Adica, in timp ce vor face aceste "giumbuslucuri" pentru a se furisa printre masini si a-i prinde pe infractori, isi vor aduce o contributie importanta si la binedispunerea trecatorilor.

Acord - Meniu restrictionat la zoo

Reprezentantii parcurilor Safari din China au semnat un acord conform caruia animalele mari de prada sa nu mai fie hranite cu animale vii, in vazul publicului. Pana acum, la ora mesei, tigrii si leii devorau cai sau magari vii, sub privirile ingrozite ale vizitatorilor. Din pacate pentru sustinatorii drepturilor animalelor, acordul semnat de cele 22 de parcuri, din totalul de 30, nu interzice vanzarea la gradina zoologica a unor pasari mici, cu care vizitatorii pot hrani animalele din custi.

Rubrica realizata de Adriana Paduraru si Miruna Mihalcea
×
Subiecte în articol: antimonden