x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

10 Mar 2005   •   00:00

Roboti instrumentisti / Aparat de inventat scuze / Accident - Pisica pistolara / Infidelitate - Divort animalic / Citatie - Cainele, martor la proces / Hoti - Mult zgomot pentru nimic /Bullock se da cu crema de hemoroizi pe fata

Roboti instrumentisti

Gigantul auto Toyota Motor s-a "reprofilat" pe robotei. Si nu orice fel de robotei, ci unii muzicali. Jucariile stiu sa cante la tompeta, tuba si trombon si au fost realizate cu ocazia Expozitiei Internationale de la Aichi.

Aparat de inventat scuze

Americanii au inventat solutia ideala pentru a pune capat conversatiilor telefonice dezagreabile. Este vorba de un dispozitiv special atasat telefonului. Acesta e prevazut cu sase butoane, fiecare emitand sunete diferite care sa sugereze interlocutorului ca… postul e deranjat. Masinaria de "inventat scuze" costa 10 dolari.

Accident - Pisica pistolara

Joseph Stanton, un tanar in varsta de 29 de ani din Bates Township, Michigan, a fost impuscat de propria lui… pisica. Fortele de ordine au constatat ca victima fusese ranita cu un glont provenind de la un pistol de calibru 9 mm. Tanarul isi pregatea cina cand pisica a lovit accidental pistolul cu piedica trasa, lasat pe masa din bucatarie. Acesta s-a descarcat si glontul s-a oprit in spatele proprietarului.

Infidelitate - Divort animalic

O tanara cambodgiana a fost socata cand sotul ei i-a cerut divortul … pentru un caine. Femeia a innebunit cand "jumatatea" i-a declarat ca iubeste cainele mai mult decat pe ea. Politia nu a putut sa rezolve problema cuplului deoarece legea nu interzice astfel de legaturi. Barbatul si-a parasit nevasta si s-a mutat in casa mamei sale impreuna cu iubitul sau caine. (R.G.)

Lege - Pestii, la tribunal

O prostituata din Illinois face lobby pentru ca justitia sa acorde dreptul de a actiona in judecata pestii si patronii bordelurilor. Dupa o activitate de 19 ani, ea cere despagubiri pentru ca a fost obligata sa faca sex sub amenintare cu violenta. Proiectul a fost inaintat unei instante legislative locale si prevede compensarea materiala a oricaror suferinte morale sau psihice ale prostituatelor. Astfel de lege functioneaza deja in Florida, Hawaii si Minnesota, insa prostituatele se tem ca pestii vor fi ajutati de mafie sa scape nepedepsiti.

Citatie - Cainele, martor la proces

Cainele inculpatului Albert Smith a primit citatie pentru a depune marturie in procesul intentat stapanului sau. In timp ce acesta astepta data procesului, procurorii au trimis citatii tuturor celor care intrasera in contact cu acuzatul in timp ce se afla in puscarie. Una dintre ele a nimerit la Murphy Smith, cainele inculpatului. Motivul: Albert ii scrisese cainelui sau o scrisoare si a fost automat trecut pe lista procurorilor. Acesta a explicat in cele din urma ca patrupedul se afla acolo pentru a depune marturie.

Hoti - Mult zgomot pentru nimic

Niste hoti din Ohio (SUA) au avut ghinionul de a sparge un seif gol. Ei au intrat in biroul unei firme si s-au chinuit sa-l sparga si, cum nu au reusit, l-au luat cu totul. Apoi l-au dus intr-un loc sigur si cand, in sfarsit, l-au deschis au constatat ca inauntru nu era nimic. "Noi chiar le suntem recunoscatori ca ne-au scapat de el, chiar voiam sa-l aruncam, dar era prea greu", a declarat bucuros Susan Simkins, directorul firmei.

Tratament - Bullock se da cu crema de hemoroizi pe fata

Sandra Bullock a dezvaluit reteta frumusetii sale - crema pentru hemoroizi: "Acest secret l-am invatat cand am devenit actrita. Crema face minuni cand vine vorba de riduri". In ceea ce-l priveste pe barbatul ideal, acesta trebuie sa stie sa danseze.

Hrana - A supravietuit cu ceapa si sirop

Un baietel de numai doi ani a supravietuit cateva zile hranindu-se doar cu sirop pentru clatite si ceapa. Acesta se afla in grija unei persoane de 64 de ani deoarece mama lui era in inchisoare. Din nefericire, femeia a decedat. Un prieten a gasit baietelul langa cadavrul femeii, iar pe jos erau imprastiate sticle cu sirop si cepe, pe care baietelul le folosise din instinct.

Rubrica realizata de Adriana Paduraru si Miruna Mihalcea
×
Subiecte în articol: antimonden