x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

04 Mar 2005   •   00:00

Iepurasi de ciocolata / A jefuit mormantul "ex-ului" / Concluzie - Varza este in gene / Energii - Mortii misca masina / Danemarca - Hotii furati de hoti / Licitatie - Masini erotice pentru salarii / China - Oul cu coada / Cadou - Beckham i-a daruit lui Brooklyn cercei cu diamante

Iepurasi de ciocolata

Germania se pregateste pentru sarbatorirea Pastelui. Si nu oricum, ci cu multi iepurasi de ciocolata. Angajatii fabricii din Hornow pun la punct ultimele detalii pentru ca produsele sa fie si frumoase, si gustoase.

A jefuit mormantul "ex-ului"

Ramasa leftera, o americanca din statul Wisconsin a jefuit mormantul fostului ei iubit, furand, printre altele, tigarile si bautura ingropate alaturi de el. Pe langa acestea, Barmy Karen Stolzmann (44 de ani) a furat si urna cu cenusa si alte obiecte personale ale fostului ei partener. In urma infractiunii comise, femeia a fost condamnata la 60 de zile de inchisoare.

Concluzie - Varza este in gene

Oamenii de stiinta din Germania au descoperit de ce nemtii sunt innebuniti dupa varza. Dar mai ales de unde provine ea. Sau, mai degraba, unde se gaseste. Raspunsul este unul socant, chiar amuzant: in gene. Cercetatorii de la Institutul German de Cercetare a Mancarii au dat chiar si un nume genei cu pricina: hTAS2R38. Acestia sustin ca exista anumite persoane, indeosebi germanii, care sunt sensibile la anumite substante care se regasesc in varza. (C.O.)

Energii - Mortii misca masina

Un brazilian spune ca masina sa, care nu are nici roti, nici motor, s-a miscat intr-o singura noapte aproape 40 de centimetri. Cum automobilul a avut "meseria" de dric, proprietarul crede ca energia mortilor pe care i-a dus pe ultimul drum este de vinovata de deplasarea masinii. Politia a crezut vorbele lui Herminio Anselmo da Silva, asa ca a adus la fata locului un profesor de fizica. Acesta are misiunea de a gasi o explicatie stiintifica.

Danemarca - Hotii furati de hoti

Doi infractori din Copenhaga au intrat intr-o locuinta, de unde au sustras cheile unui automobil. Dupa ce s-au plimbat ceva vreme prin oras, au hotarat sa ia masa. Spre surprinderea lor, cheile au disparut. Asa ca cei doi au reclamat jaful la politie. Luati la bani marunti, tinerii de 18, respectiv 20 de ani, ale caror nume nu au fost date publicitatii, au recunoscut ca au furat, la randul lor, respectivul automobil.

Licitatie - Masini erotice pentru salarii

Un sex-shop din Montes Claros (Brazilia) scoate la vanzare trei dispozitive de marit penisul. Din banii obtinuti in urma licitatiei, patronii vor plati salariile angajatilor. Pentru ca nu si-au primit remuneratiile de ceva vreme, salariatii sex-shop-ului au dat in judecata proprietarii. Judecatorul Vanda Lucia Horta Moreira a hotarat ca singura solutie este scoaterea la licitatie a celor mai valoroase obiecte din magazin.

Generos - Isi doneaza rinichii in plus Un chinez vrea sa-si doneze cei doi rinichi pe care ii are in plus. He Zhanze (53 de ani), din satul Yongge, a descoperit, dupa un control de rutina facut acum zece ani, ca are patru rinichi. Nu a avut probleme din cauza "excesului", iar acum doreste sa salveze viata a doua persoane. Are, insa, o piedica - familia - care nu il lasa sa faca acest lucru.

China - Oul cu coada

Un bucatar din orasul Anyang (provincia Henan) din China a avut supriza de a gasi un ou cu… coada. Bucatarul Wang spune ca oul arata ca oricare altul, numai ca prezinta o codita lunga de trei centimetri. Barbatul este curios sa vada ce va iesi din gaoace, asa ca va pune oul in incubator, la clocit.

Cadou - Beckham i-a daruit lui Brooklyn cercei cu diamante

Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, i-a daruit fiului sau Brooklyn, care a implinit sase ani, o pereche de cercei cu diamante in valoare de 25.000 de lire sterline. Bijuteriile sunt o varianta in miniatura a cercerilor lui Beckham, care valoreaza 75.000 de lire sterline. Fotbalistul si sotia sa vor organiza o petrecere cu ocazia zilei de nastere a fiului lor cel mare, la resedinta din Madrid. Victoria a angajat un clown, un scamator si un inghititor de flacari pentru acest eveniment. Printre persoanele invitate la petrecerea ale carei costuri sunt estimate la suma de 10.000 de lire sterline se numara actrita Elizabeth Hurley, cantareata Emma Burton si fotbalistii Michael Owen si Zinedine Zidane.

Pagina realizata de Adriana Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden