x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

22 Feb 2005   •   00:00

Spiderman din diamante / Pui cu marijuana la cuptor / Jaf - Cu piscina in spinare / Badaranie - Amatori de sex "telefonic", necuviinciosi / Record - Hochei 240 de ore

Spiderman din diamante

La Bangkok, in Thailanda, a avut loc Targul de diamante. Atractia numarul unu a targului a fost un Om paianjen realizat in intregime din diamante. Nu intrebati de pret, s-ar putea sa sariti de pe cladiri... fara plasa.

Pui cu marijuana la cuptor

O mama in varsta de 51 de ani, din Republica Ceha, a fost internata de urgenta dupa ce a servit la cina pui asezonat cu… marijuana! Aceasta declara ca a simtit un gust neobisnuit, dar nu si-a dat seama de pericol. Festinul a fost pregatit de fiul ei, un tanar de 20 de ani. El risca acum 5 ani de inchisoare pentru posesie ilegala de droguri.

Jaf - Cu piscina in spinare

Hotii norvegieni s-au reprofilat pe furat piscine "fixe". O familie norvegiana a constatat cu uimire ca piscina din curtea casei lor de vacanta din inima muntilor nu mai e la locul ei. Membrii familiei inchisesera vila pe timpul iernii. Cand au revenit, s-au trezit cu ditamai prapastia in curte, in loc de piscina. La inceput, politia nu a dat crezare reclamantilor, avand in vedere ca sistemul era vechi de 20 de ani. Ba mai mult, s-a stabilit ca hotilor le-au trebuit cel putin doua zile sa demonteze piscina pe care, probabil, hotii urmau sa o foloseasca in interes personal, pentru ca piata a evoluat mult, si nimeni n-ar mai fi interesat sa achizitioneze asa ceva.

Badaranie - Amatori de sex "telefonic", necuviinciosi

O prostituata a renuntat sa mai furnizeze servicii sexuale prin telefon. Ea se declara jignita de atitudinea clientilor sai, care trantesc receptorul de indata ce au ajuns la orgasm. Marea ei nemultumire se trage de la aceea ca barbatii, dupa ce si-au vazut treaba facuta, nici macar "la revedere" nu spun. "E o totala lipsa de respect", afirma ea. Mai mult, dama de companie prin telefon ajunsese sa se simta de-a dreptul ridicol cand isi dadea seama ca vorbeste… in gol, pentru ca la capatul celalalt nu mai era nimeni.

Noroc - Erou la 3 anisori

Un pusti de 3 ani a suferit un accident de masina impreuna cu mama sa insarcinata si cu sora lui de numai un an. Masina s-a rasturnat pe autostrada canadiana intr-un sant. Baietelul, singurul neafectat, a luat-o la picior pe strada, in cautare de ajutor. Cineva l-a vazut in cele din urma, dupa ce mersese pret de aproape 4 kilometri. El i-a indrumat pe trecatori la locul accidentului si astfel ranitii au fost dusi la spital de urgenta. Stirea a facut repede inconjurul orasului Toronto, iar mass-media si-a indreptat atentia asupra baietelului. Familia insa a refuzat publicitatea, afirmand ca vor sa uite cat mai repede ce s-a intamplat, cu atat mai mult cu cat cele doua victime au suferit rani grave.

Record - Hochei 240 de ore

La capatul unui efort supraomenesc, mai multi jucatori canadieni de hochei pe gheata au incheiat luni un meci care a durat mai bine de 240 de ore in ceea ce ei spera sa fie cel mai lung din istoria acestui sport, relateaza Rompres. Aceasta intalnire, disputata la periferia orasului Edmonton (vestul Canadei), a permis colectarea unei sume de 50.000 de dolari pentru cercetarea impotriva cancerului.

Top - Tokio ramane cel mai scump

Capitala Japoniei isi pastreaza suprematia in topul celor mai costisitoare orase din lume, fiind secundata de Londra, se precizeaza intr-un top al oraselor realizat de sectia financiara a CNN. Pe pozitia a treia se plaseaza Moscova, urmata de o alta metropola nipona, Osaka. Pe un onorabil loc cinci s-a plasat Hong Kong. Titlul de oras in care se traieste cel mai ieftin a fost obtinut detasat de Asuncion (Paraguay), care a fost urmat la mica distanta de Montevideo (Uruguay).

Lege - Animale de companie la bordul avionului

Americanii au promovat o noua lege, cel putin bizara, in privinta zborului cu avionul. Ei permit, mai nou, ca pasagerii sa fie insotiti la bord de orice animal doresc ei, atat timp cat pot prezenta un certificat care sa garanteze sanatatea acestuia. Americanii sustin ca aceasta este o excelenta metoda pentru a asigura un plus de confort calatorilor. Ei vor, de asemenea, ca si restul companiilor aviatice straine, care tranziteaza spatiul american, sa permita acelasi lucru. Insa companiile britanice au ridicat deja o problema, in urma cazului cand o batrana a urcat la bordul avionului insotita de porcul ei mistert, obez.
×
Subiecte în articol: antimonden