x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

20 Feb 2005   •   00:00

21 februarie 2005

Terapie sexuala pentru femei

Intretinerea relatiilor sexuale pare a fi o problema destul de grava pentru femeile din Japonia. Asta daca luam in considerare activitatea bogata a unor firme de profil, care le asigura acestora consultatii si tratament. In schimbul a 190 de dolari, femeile cu o activitate sexuala nesatisfacatoare beneficiaza de terapie in urma careia se vor simti mai atragatoare si mai dornice de sex.

Elefanti-pictori in Cartea Recordurilor

Elefantii si-au gasit o noua pasiune: pictura. Pachidermele au folosit culori acrilice pentru a desena o panza lunga de 6 metri si inalta de 2,4 m. Pictura, intitulata "Wind, Mist, Lanna Charm Number One", a fost vanduta la licitatie si a obtinut suma-record de 39.500 de dolari

Gradina zoologica... fermecata

Un student la Arhitectura si-a ales ca subiect pentru lucrarea de diploma proiectarea unei... gradini zoologice, relateaza Rompres. Tanarul era revoltat de parcurile zoo care tin animalele separate unele de celelalte cu ajutorul grilajelor, in conditiile in care, inca de la Arca lui Noe, este bine cunoscut faptul ca, in natura, speciile animale vin in contact. Atunci cand studentul si-a depus proiectul de diploma, expertilor li s-a parut superb, insa apoi au ramas perplecsi: stiau sa construiasca o casa, dar nu si o gradina zoologica. Prin urmare, l-au invitat sa li se alature, in comisia de examinare, pe directorul unui mare zoo din tara. Studentul a fost poftit sa isi sustina lucrarea de licenta in fata "juriului", dupa care a venit randul specialistilor sa isi spuna cuvantul. Cand a venit randul directorului gradinii zoologice, el a demonstrat cu argumente "forte" ca, in decurs de trei saptamani, toate animalele prevazute sa convietuiasca in ineditul parc si-ar fi gasit sfarsitul. Nu fugind, ci fiind devorate - pe rand - unele de catre celelalte.

Cu bomba in bagaje

De la gluma, vinovata sau mai putin, un pasager era cat pe ce sa rateze zborul si sa nu mai ajunga la timp la destinatia dorita. Motivul este spiritul excesiv de glumet al pasagerului. Acesta i-a aruncat, in gluma, functionarului de la bilete ca, daca ar avea o bomba in bagaj, tot ar putea trece de securitate. Functionarul zelos a alertat imediat autoritatile de pe aeroport, iar FBI a sosit in doar cateva momente la locul "faptei". Dupa ce s-au lamurit ca bagajele sunt in regula, pasagerul a fost lasat sa plece, dar la destinatie, surpriza! Autoritatile de acolo fusesera si ele avertizate, asa ca pasagerul a pierdut alte ore bune, incercand sa-i lamureasca asupra faptului ca nici bomba nu are, nici bolnav psihic nu e. Doar glumet!

Festivitate - Nudisti la cina

Nudistii au si ei parte de o seara numai a lor. Un restaurant din Manhattan s-a gandit sa organizeze o festivitate speciala, o data pe an, la care invitatii sa se poata manifesta liber. Liberi de haine, adica. Ei se dezbraca inca de la intrare, isi impacheteaza hainele cu grija, in pungi de plastic pe care le depoziteaza la garderoba. Iar daca cineva vrea totusi sa ramana elegant, isi poate pavoaza goliciunea cu cateva accesorii… dupa care merge sa ia cina, in compania patronilor, care sunt, de asemenea, goi. Acestia au pus pe picioare clubul "nudistilor la cina" acum un an, in urma unor anunturi pe Internet. Multi dintre cei care vin sa ia cina dezbracati sunt cupluri intre doua varste, precum si persoane singure, in etate.

Anul Nou - Chinezii au trimis 11 miliarde de mesaje

Cu ocazia intrarii in Anul Cocosului, chinezii au trimis 11 miliarde de SMS-uri. Companiile de telefonie mobila au incasat astfel peste 1 miliard de yuani (echivalentul a 133 de milioane de dolari). Pe langa mesajele clasice, asiaticii si-au mai trimis, prin intermediul telefonului mobil, poze, cantece si felicitari.

Muzeu - 10.000 de lire sterline pentru Pitt si Aniston

Despartirea celui mai renumit cuplu hollywoodian, Brad Pitt - Jennifer Aniston, a costat muzeul figurilor de ceara "Madame Tussauds" nu mai putin de 10.000 de lire sterline. Perechea formase primele figuri de ceara unite ale muzeului. "Brad a avut nevoie de un nou brat, iar trunchiul lui Jennifer a trebuit refacut in intregime. Figurile vor fi expuse in muzeu in aceeasi zona, insa intre ei va exista o distanta corespunzatoare. Si oricat de mult s-ar bucura publicul daca Brad si Jennifer s-ar impaca, acest lucru ar enerva la culme proprietarii muzeului", a declarat un angajat al muzeului.

"Inzestrari" - Uniforma militara, "dotata" cu contraceptive

Noile uniforme militare ale ofiterilor rusi sunt "dotate" cu prezervative. Cel putin asa i-a spus nevestei barbatul prins cu mata-n sac. Povestea celor doi soti este o adevarata telenovela. Dupa ce a gasit prezervativele in buzunarul pantalonilor, si stiind foarte bine ca ei nu folosesc asa ceva, rusoaica si-a luat barbatul la intrebari. Iar scuza a venit repede: "Draga, asa am primit uniforma!". Bineinteles, femeia nu a crezut nici o iota, asa ca a sunat la unitatea militara la care lucra "nefericitul". Norocul sau a fost ca la telefon a raspuns un bun prieten. Acesta a continuat minciuna si i-a spus ca regula a existat, dar ca sotul ei a uitat probabil ca "acum doua saptamani ordinul a fost anulat".

Studiu - Stresul conjugal poate fi fatal

Stresul conjugal creste riscul aparitiei unor boli de inima sau a altor disfunctii care pot fi fatale pentru femei, conform unui studiu, preluat de Rompres. Cercetatorii americani au mai descoperit ca barbatii care au sotii ce vin acasa suparate din cauza unor probleme de serviciu prezinta si ei un risc ridicat de aparitie a unor boli de inima. Potrivit echipei de cercetatori, condusa de Elaine D. Eaker, studiile anterioare au aratat o legatura intre nivelurile de stres marital si sanatatea persoanelor care aveau deja boli de inima, in timp ce noul studiu scoate in evidenta efectele stresului conjugal in aparitia unor boli de inima sau a altor boli care pot cauza moartea. Impreuna cu oameni de stiinta de la Universitatea din Boston, dr. Eaker a colectat datele obtinute in urma analizarii a 1.769 de barbati si a 1.913 femei, cu varste cuprinse intre 18 si 77 de ani.

Investitie - Pub cumparat de clientii sai

Aproximativ 20 de clienti ai localului Swan Inn, un pub din secolul al XV-lea situat in nord-vestul Angliei, au anuntat ca au cumparat barul pentru a evita transformarea lui in locuinte, relateaza Rompres. "Am fost indurerati cand am auzit de inchidere, pentru ca este un comert viabil si nu vrem sa ne pierdem localul", a declarat Matthew Barnes, care a ajutat la organizarea achizitiei. Swan Inn este principalul loc de intalnire a localnicilor din Kettleshulme (Cheshire), a explicat Barnes.

Maniac - Hot de prezervative

Casierita unui magazin a avut parte de unul dintre cele mai ciudate jafuri. Un tanar a intrat disperat in magazin, la orele dupa-amiezii, s-a interesat de ceilalti angajati si, dupa ce s-a lamurit ca poate trece la atac, i-a ordonat casieritei sa-i umple o punga de plastic cu… toate prezervativele din magazin. Dupa ce hotul si-a vazut plinul de prezervative facut, si-a adus aminte probabil si de tigara de dupa, asa ca a golit si rafturile cu tutun. Abia la sfarsit s-a ocupat si de maruntisul din casa de marcat. Casierita n-a patit nimic, iar oficialitatile considera ca hotul era cu siguranta un maniac sexual.

Ghinion - Au aruncat la cos 100.000 de dolari

Karrie Jeremiah (Indiana, Statele Unite) a gasit intr-un cos de gunoi un bilet de loterie. L-a luat frumusel si l-a pastrat. Lozul achizitionat de doua persoane a fost aruncat pentru ca nu iesise castigator. Ceea ce nu stiau cei doi era faptul ca urma o noua tragere la sorti unde se premia seria biletului. Spre ghinionul lor, dar norocul celei care a recuperat lozul, seria a fost trasa la sorti, premiul fiind de 100.000 de dolari.

Anglia - Este alergic la iubita

Cand s-au mutat impreuna, Matt Baines si Cloe Height (Marea Britanie) au inceput sa viseze seri romantice petrecute pe canapea. Din nefericire pentru ei, dupa mai putin de o luna, perechea a realizat ca, uneori, apropierea le e imposibila. Un sarut sau o imbratisare venita din partea iubitei sale ii provoaca lui Matt o alergie cumplita. Dupa ce au incercat diferite sapunuri, deodorante, sampoane si creme hidratante, cei doi au apelat la ajutorul unui specialist. Astfel Matt si Cloe au aflat cauza reala a problemei: Matt este alergic la prietena sa. Lucrurile nu stau insa foarte rau: efectele sunt limitate la cateva zile pe luna - adica in perioada menstruatiei. Singura solutie pe care medicii au putut-o oferi a fost aceea ca acestia sa stea despartiti cate patru zile pe luna, in perioada cu pricina.
×
Subiecte în articol: antimonden