x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume... / Restaurant pentru caini si stapani

Lume, lume... / Restaurant pentru caini si stapani

de Adriana V. Paduraru    |    22 Mar 2006   •   00:00

22 martie 2006

Bagaje pierdute


Peste 30 de milioane de bagaje se pierd in fiecare an, in aeroporturile din intreaga lume. Cel putin asa reiese dintr-un studiu realizat in 220 de tari. Majoritatea au fost returnate proprietarilor intr-un interval mediu de 31 de ore. Totusi, se mai intampla ca, anual, in jur de 205.000 de bagaje, dintre cele trei miliarde tranzitate, sa nu mai fie gasite niciodata.

Rol - Al Pacino, Irod


Al Pacino (foto) va interpreta rolul regelui Irod, intr-un spectacol pus in scena la Los Angeles, dupa piesa Salome de Oscar Wilde. Spectacolul se va desfasura intre 14 aprilie si 14 mai 2006 la Teatrul Wadsworth.

Proteste - "Mostenirea" unchiului Osama


Vestea ca Wafah Dufour, nepoata teroristului no. 1 al lumii, Osama Ben Laden, va face un reality-show a starnit proteste in randul rudelor victimelor atentatelor din septembrie 2001. Purtatorul de cuvant al Asociatiei familiilor victimelor atentatelor de la 11 septembrie considera ca emisiunea este o rusine: "Cerem tuturor televiziunilor sa se gandeasca de doua ori inainte de a programa acest show. Numai ideea ca o ruda a unui om vinovat de atatea crime vrea sa-si castige celebritatea este de-a dreptul scandaloasa".

China - Restaurant pentru caini si stapani


Un restaurant din Sjanghai permite clientilor sa manance la aceeasi masa cu animalele lor, relateaza Rompres. In meniul "Paradise Pet" figureaza preparate pentru caini, dar si pentru stapani. Daca la inceput era acceptata doar intrarea cainilor, acum clientii vin si cu pisici, iepuri si alte animale de casa.


Moda canina


Orice patruped care se respecta trebuie sa se protejeze atunci cand se afla intr-o decapotabila. Fa-Tass, un labrador in varsta de cinci ani, nu putea face exceptie. El s-a suit frumusel in masina stapanului sau echipat cu ochelari de protectie.
×
Subiecte în articol: antimonden