x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume…

Lume, lume…

17 Apr 2005   •   00:00

Puscarie la domiciliu / Fotografii indecente pe parbrize / 400 de lire sterline pentru o gaina / Soferita la 81 de ani / Proprietara furata roaga hotul sa revina / Stra-stra-bunica pistolara


  • MONDEN

  • Puscarie la domiciliu

    Franz Kraine si-a construit o celula de puscarie in propria locuinta, situata in orasul Csurgo (150 de kilometri sud-vest de Budapesta). Celula va fi folosita pentru pedepsirea membrilor familiei care nu au avut "un comportament adecvat". El insusi va sta "la racoare" daca va gresi

    Fotografii indecente pe parbrize

    Politia din Mesa a arestat in sfarsit un obsedat sexual cautat din decembrie 1999. Jeffery Howard Pritchert a recunoscut ca obisnuieste sa-si dezgoleasca organele genitale in public. In plus, admite ca hobby-ul lui este sa-si fotografieze zonele intime pentru ca apoi sa lipeasca pozele pe parbrizele masinilor conduse de femei. "Mi se pare distractiv", declara el.

    Operatie - 400 de lire sterline pentru o gaina

    O familie al carei animal de casa este o gaina a scos din buzunar 400 de lire sterline pentru a o opera. Doris avea probleme cu ouatul, asa ca veterinarii au concluzionat ca are nevoie de o interventie chirurgicala. "Aceasta operatie este foarte usoara. Nu foarte multa lume insa scoate din buzunar sute de lire sterline pentru o gaina, cand poti cumpara alta doar cu cateva zeci", a declarat Paul Knot, medicul care a operat-o pe Doris.

    Test-drive - Soferita la 81 de ani

    O femeie in varsta de 81 de ani a dat gres la test-drive-ul pe care l-a facut pentru a-si cumpara o masina. Si-a lovit sotul, un vanzator, doua masini, un copac, apoi s-a izbit intr-un zid. "Cred ca a intrat in panica", a declarat Joe Sica, managerul magazinului de unde Dorothy Byrum dorea sa-si achizitioneze automobilul. El spune ca este posibil ca femeia sa fi apasat gresit pedala de acceleratie.

    Imprumut - Proprietara furata roaga hotul sa revina

    Familia Severson din Washington a avut de-a face cu o specie rara de hoti, care "inchiriaza" si apoi returneaza, fara ca proprietarul sa prinda de veste, decat la returnarea obiectului. Tentatia a constituit-o unul din cei patru pitici din curtea casei familiei Severson. Hotul l-a luat cu imprumut, l-a plimbat prin Las Vegas si pe la Hollywood, i-a facut chiar poze alaturi de vedeta Paris Hilton, dupa care l-a dus la loc, in curtea proprietarilor. Langa el, a asezat un pachet care continea itinerariul parcurs de hot la brat cu piticul si pozele facute in diversele locatii de vacanta. Marianne, proprietara, se arata amuzata de eveniment si il roaga pe hotul plimbaret ca data viitoare sa-i ia si pe membrii familiei in vacanta, ca tot n-au mai avut parte de-asa ceva de multisor.

    Curaj - Stra-stra-bunica pistolara

    Janet Grammer e stra-stra-bunica. Lucreaza de 10 ani ca vanzatoare intr-un magazin care a fost, recent, subiectul unui jaf armat. Hotul a tras doua focuri in aer si a cerut femeii toti banii. Cand colo, s-a trezit cu doua gloante in piept. Janet a scos pistolul de sub tejghea si a tras fara sa stea prea mult pe ganduri. Ea are 64 de ani, 10 copii, 32 de nepoti, trei stra-nepoti si alti trei stra-stra-nepoti. "De cand lucrez aici n-am fost niciodata nevoita sa folosesc arma. Hotul a crezut ca voi fi intimidata, mai ales ca sunt in varsta. Dar m-am temut ca ma va ucide, asa ca am prins curaj", declara Grammer.

    Expozitie - Gravida, obiect de arta

    Un artist german a decis sa-si "sacrifice" sotia gravida si copilul inca nenascut. El a invitat 30 de persoane la expozitia artistica intitulata "Nastere". Vizitatorii o vor putea admira pe sotia lui Winfried Wit printr-un geam special, care mareste. Expozitia care va fi deschisa miercuri va dura pana pe 4 mai, cand sotia trebuie sa nasca.

    Razbunare - Kasparov, lovit in cap cu tabla de sah

    Fostul "number one" al sahului, Garry Kasparov, a fost lovit in cap cu tabla de sah de catre un admirator. Tanarul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, i-a cerut un autograf lui Kasparov, apoi i-a "lipit" tabla de sah de cap. Marina Litvinovich, purtatorul de cuvant al sahistului actualmente politician, a declarat ca atacul a fost o razbunare a tanarului, care nu-l place pe Kasparov in ipostaza de om politic. In urma cu o luna, fostul campion mondial s-a retras din activitatea competitionala pentru a imbratisa o cariera politica.

    Rubrica realizata de Adriana Paduraru si Miruna Mihalcea
    ×
    Subiecte în articol: antimonden