x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Luminiţa Anghel, implicată într-un dosar de evaziune fiscală!

Luminiţa Anghel, implicată într-un dosar de evaziune fiscală!

01 Sep 2015   •   10:46
Luminiţa Anghel, implicată într-un dosar de evaziune fiscală!
Sursa foto: Luminiţa Anghel / Foto: spynews.ro

Luminiţa Anghel are probleme serioase cu lege, din cauza fostului ei iubit, Bogdan Friedrich, alias Sanchi - în cercul de prieteni. Artista neagă, însă, orice implicare în dosarul instrumentat de procurorii anticorupţie pe numele bărbatului.

Totuşi, potrivit expertizei contabile efectuate în dosarul de evaziune fiscală instrumentat de către procurorii anticorupţie pe numele lui Bogdan Friedrich şi Luminiţa Anghel Dumitriade, societăţile comerciale deţinute de cei doi ( Friedrich - acţionar majoritar, Anghel - acţionar minoritar) au păgubit statul român cu aproape un milion de euro, informează, în exclusivitate, spynews.ro.

Astfel, conform expertizei, L.A. Entertainment (L.A. vine de la Luminiţa Anghel) a dat o gaură de 1.428.828 lei în timp ce L.A Show a păgubit statul cu 2.405.582 lei.

În faţa procurorilor, avocaţii cântăreţei au susţinut că acesta nu a beneficiat de niciun leu din aceste sume, care ar fi fost retrase de către iubitul şi partenerul de atunci al artistei, Bogdan Friedrich - alias Sanchi.


Bogdan Friedrich şi Luminiţa Anghel / Foto: spynews.ro

Cu toate acestea, Luminiţa Anghel este acuzată de evaziune fiscală şi ar putea fi trimisă în judecată. Pedepsa pentru evaziune fiscală se ridică până la opt ani de închisoare.

Şi mai interesant este faptul că artişţi precum Andreea Bănică, Alex Velea, Pepe, Andra, Mihai Trăstariu sau Marcel Pavel ar putea fi citaţi ca martori în acest dosar, pentru că apar pe lista celor care au colaborat cu firma deţinută de cei doi.







×