x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Mafiotii" - "Nu suntem lideri de opinie!"

"Mafiotii" - "Nu suntem lideri de opinie!"

28 Feb 2005   •   00:00

Cu toate ca Mafia este una dintre cele mai influente trupe hip-hop din Romania, "mafiotul" Daddy Caddy nu este prea incantat de faptul ca tinerii incearca sa le imite comportamentul.

"Nu-mi surade ideea ca noi sa fim considerati lideri de opinie. Pana la urma, fiecare om ar trebui sa-si foloseasca inteligenta pentru a decide singur ce este bine si ce este rau in viata si nu sa asimileze judecatile de valoare ale mele sau ale altor colegi deai mei din bransa. Cred ca asa ar trebui sa gandeasca totii oamenii din aceasta tara, si nu doar cei care sunt innebuniti dupa muzica noastra", a punctat rapper-ul. De asemenea, Caddy a tinut sa le spuna celor care acum fac primii pasi in muzica de cartier ca este nevoie de multa munca pentru a se impune. Si, daca vor sa reuseasca, trebuie sa "manance pe paine" rap-ul.

COMPLETARE. Caddy a spus ca se poate trai foarte bine facand muzica. Cel mai bun exemplu de reusita in muzica sunt chiar baietii de la BUG Mafia. Din banii pe care i-au luat din vanzarea albumelor, Tataee, Uzzy si Daddy Caddy si-au deschis o casa de inregistrari care le ocupa mai tot timpul. Tocmai din aceasta cauza "mafiotii" au amanat aparitia unui album aniversar. "Am implinit 10 ani de cantat. Dar un material discografic vom avea cel mai probabil la 11 ani, pentru ca acum suntem prea ocupati", a declarat Caddy.

In ciuda celor spuse de el, fanii trupei asteapta cu nerabdare aparitia unui CD, care sa reuneasca cele mai bune piese scoase de-a lungul timpului de rapperii bucuresteni. Ramane insa de vazut daca "mafiotii" le vor indeplini intr-un viitor prea apropiat dorinta. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden