x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Magicienii Urziceanu - Reuniune de familie in concert

Magicienii Urziceanu - Reuniune de familie in concert

de Dana Andronie    |    05 Dec 2005   •   00:00
Magicienii Urziceanu - Reuniune de familie in concert

11 decembrie. Sala Palatului. Ora 19:00. Mare spectacol, mare. Protagonisti: Aura Urziceanu, George Urziceanu (fratele), Ron Rully (sotul), Elia (fiul), Flavius & Eurosound (Germania) si un invitat-surpriza din SUA.

INEDIT. Ron Rully si George Urziceanu au sosit in tara in acest week-end, pentru a intra direct in repetitii. Elia va veni pe ultima suta de metri, din cauza contractelor din Canada. Cu siguranta nu va lipsi de la concertul aniversar al mamei Aura Urziceanu. "Muzica usoara, clasica, pop, funk, jazz, opera, folclor se regasesc in concertul inedit pe care-l daruiesc romanilor mei. Vom face si un filmulet de la repetitii, care va fi proiectat in seara concertului. Vreau ca orice roman care-si doreste sa ma asculte sa-si permita sa vina la Sala Palatului. Astfel ca cel mai scump bilet costa 2.500.000 de lei. Exista si bilete de 500.000 de lei", ne-a declarat Aura. De asemenea, la acest regal muzical isi vor da concursul peste 47 de instrumentisti (Orchestra Big Band, dirijata de Ionel Tudor, si Orchestra nationala Radio). Nu va lipsi nici Madalin Voicu, invitat special de Aura Urziceanu pentru a face vraji (cu bagheta dirijorala). Biletele se pot cumpara de la Sala Palatului, Magazinul Muzica si Carrefour Orhideea. (Dana Andronie)

PRET
"Vreau ca orice roman care-si doreste sa ma asculte sa-si permita sa vina la Sala Palatului. Astfel ca cel mai scump bilet costa 2.500.000 de lei. Exista si bilete de 500.000 de lei" - Aura Urziceanu

×
Subiecte în articol: antimonden urziceanu