x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Manechinul Alina Puşcău: “Jay Z mi-a spus secretul vieţii lui”

Manechinul Alina Puşcău: “Jay Z mi-a spus secretul vieţii lui”

19 Ian 2017   •   21:06
Manechinul Alina Puşcău: “Jay Z mi-a spus secretul vieţii lui”

Alina Puşcău, frumoasa românca ce a plecat în lume la doar 14 ani şi a cucerit podiumurile internaţionale, a revenit în ţară de curând şi şi-a deschis sufletul într-un interviu de excepţie acordat emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Manechinul vorbeşte despre copilăria grea pe care a avut-o, despre adolescenţa pe care a trebuit să o înfrunte singură, departe de casă, dar şi despre prieteniile cu vedete de la Hollywood şi relaţiile care au ţinut primele pagini ale ziarelor multă vreme.

“Când ai o experienţă de viaţă foarte grea, atunci ai ambiţia să ajungi undeva”, şi-a motivat manechinul dorinţa extraordinară şi forţa pe care şi le-a găsit pentru a reuşi în carieră. Renumită pentru cercurile de prieteni în care se învârte, Alina a povestit că este prietenă cu o mulţime de vedete de la Hollywood, prietenii pe care le-a câştigat tocmai datorită naturaleţii ei. “Jay Z, de exemplu, mi-a spus secretul vieţii lui: <>, mi-a spus el, <<ăsta este secretul meu, îţi spun asta pentru că îmi place cum gândeşti>>”, a mărturisit manechinul.

Despre greutăţile din copilărie, despre dezvăluirile şocante pe care i le-a făcut mama sa, despre carieră, dar şi despre cea mai recentă poveste de dragoste pe care o trăieşte, Alina Puşcău vorbeşte sâmbăta aceasta, de la 22.00, la “Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.

 

 

 

×