x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Marian Vanghelie și-a bătut partenera. Oana Mizil a fost internată în spital

Marian Vanghelie și-a bătut partenera. Oana Mizil a fost internată în spital

26 Iul 2021   •   12:37
Marian Vanghelie și-a bătut partenera. Oana Mizil a fost internată în spital
Sursa foto: marian vanghelie/a3

Oana Mizil a fost agresată fizic de către partenerul său, Marian Vanghelie. Ea a ajuns la spital şi a fost internată. Totodată, a primit şi un ordin de protecţie împotriva fostului primar al Sectorului 5.

Agresiunea a avut loc pe 24 iulie, la ora 2:00. Poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov.

La internare, Oana Mizil a afirmat că a fost agresată fizic de către partenerul său, spun surse apropiate femeii.

Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

De asemenea, oamenii legii au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi rezultând existenţa riscului iminent, au emis Ordin de Protecţie Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate.

Marian Vanghelie nu a fost audiat încă.

Mediafax

×
Subiecte în articol: oana mizil Marian Vanghelie