x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Marinela Chelaru vrea sa fie mama la 45 de ani

Marinela Chelaru vrea sa fie mama la 45 de ani

14 Apr 2004   •   00:00

Actoria i-a schimbat viata dar, din pacate, nu a avut norocul sa se angajeze la vreun teatru. Marinela Chelaru a colaborat trei ani si a jucat patru stagiuni la Teatrul de Comedie. „Nu au vrut sa ma angajeze. Nu stiu de ce... Eu n-am nici pe mama regizor, nici pe tata director."

E FRUMOASA! A urmat facultatea de teatru in ciuda insistentelor mamei sale de a nu se face actrita. „In ’91 am dat la Actorie. Am picat prima sub linie. Am auzit apoi ca membrii comisiei ar fi motivat ca sunt prea batrana si prea pregatita, asa ca ma pot duce la orice teatru din tara. Dupa aceea, am intrat prima la Facultatea de Teatru Hyperion. Am avut norocul ca domnul Cojar mi-a fost profesor. Mi-as dori sa fiu atat de inteleapta ca el. Sa fiu eu insami. Nu o facatura. Vreau sa ma iubesc asa cum sunt. Si da, ma iubesc asa cum sunt, pentru ca in fiecare dimineata imi spun ca sunt atat de frumoasa", ne-a declarat, cu intelepciune, Chelaru.

PIERDERI. Un rac sensibil precum Marinela nu putea seduce decat alt rac sensibil, asa cum este Adrian, sotul ei. Sunt impreuna de 24 de ani. „El a pus ochii pe mine. Ne-am cunoscut chiar de Sfantul Ion. Era militar si venise acasa, in permisie. Mi-a spus ca l-am zapacit cu ochii mei." Momentele de fericire ale actritei au fost umbrite de moartea parintilor. In 1999 i-a murit tatal, in urma unui accident de masina. La nici doua luni dupa tragedie, si-a pierdut si mama. „Acum m-am resemnat. Stiu ca acolo unde sunt, le e bine." Crede in viata de-apoi si spune ca in ziua in care i-a facut tatalui ei pomana de 40 de zile a trait o experienta neobisnuita: „Ma trimisese mama sa iau masline. Cand m-am intors de la piata, pe scari, un domn cu palarie, bine imbracat, m-a oprit si mi-a spus: «Da-mi o mie de lei sa-mi iau un covrig». Am inceput sa vorbesc cu el ca si cum ar fi fost tata: «Ba tata, dar nu punem masa acuma?». El nu, si nu. Sa-i dau bani sa-si ia covrig. «Ba tata, dar incapatanat ai fost toata viata! O tii numai pe-a ta»..."

INSTINCTE MATERNE. Marinela Chelaru a fost un copil cuminte, dar plin de idei. Nu se plictisea niciodata. „Facea" pe vanzatoarea, sarea de pe sifoniere si, cand se ducea in vacante la bunici, mulgea caprele. Acum, la 45 de ani, Marinela isi doreste foarte mult sa fie mama. A tot incercat sa ramana gravida, dar n-a fost sa fie. „Poate ca ar fi o solutie sa infiem un copil. Dar mi-e cam frica. Nu stiu cu ce destin s-a nascut acel copil... Responsabilitatile sunt foarte mari."

Roxana I. Ancuta

×
Subiecte în articol: antimonden