x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mărturisire surprinzătoare a lui Nicole Cherry: ”O țară întreagă avea așteptări de la mine. M-am îngrășat de la stres”

Mărturisire surprinzătoare a lui Nicole Cherry: ”O țară întreagă avea așteptări de la mine. M-am îngrășat de la stres”

16 Feb 2018   •   16:25
Mărturisire surprinzătoare a lui Nicole Cherry:  ”O țară întreagă avea așteptări de la mine. M-am îngrășat de la stres”

Nicole Cherry, cântăreața care a cunoscut succesul la o vârstă foarte fragedă, susține că faima nu vine fără sacrificii. Ea nu se sfiește să recunoască faptul că presiunea de a fi vedetă e una incredibilă câteodată.

Nicole Cherry a povestit cât de greu i-a fost în perioada în care a dat examenul de Bacalaureat, când a simțit că tensiunea ajunge la cote maxime.

”A fost o periodă foarte dificilă pentru mine. Nu mă gândeam neapărat că nu iau Bacul, dar mă gândeam că trebuie să iau o notă onorabilă. Era o presiune foarte mare, pentru că mă gândeam că sunt un exemplu pentru mulți copii. Eram foarte stresată, chiar m-am și îngrășat în perioada aia. La un moment dat am avut coșmaruri, vedeam peste tot titlul ”Nicole Cherry nu a luat Bacul”. Am plâns, vorbeam cu mama și-i spuneam că nu iau Bacul. Dincolo de părinți, mi se părea că o țară întreagă avea așteptări de la mine”, a povestit Nicole Cherry.

Despre viața de adolescent, despre cum reușește să se țină departe de tentații și despre cum privește relațiile de iubire la vârsta aceasta, Nicole Cherry vorbește pe larg în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, sâmbătă, de la ora 13.00.

×
Subiecte în articol: Nicole Cherry