x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Masini bengoase si fete frumoase

Masini bengoase si fete frumoase

26 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Barbatii au avut dupa ce se uita. Sambata, caravana Tuning Show a luat la rand statiunile, punctul terminus fiind Mamaia. "Aspiratoarele de femei" si-au facut din plin datoria, de parca intre dotarile standard erau incluse si blondele de rigoare. Numai ca spectatorii au plecat acasa nu la volanul vreunui bolid, ci doar cu o revista de profil auto.
CATALINA IANCU

In week-end, la Mamaia s-au adunat masini una si una, reprezentante ale celor mai cunoscute marci. Pe langa caii putere cu care au parasit fabrica, proprietarii le-au adaugat diverse accesorii care sa le mareasca si mai mult viteza.

SHOW 100%. Pentru ca atractia sa fie si mai mare, organizatorii au adunat vreo zece fete, care erau in ton cu masinile. Adica superdotate. Aveau ce arata, mai ales ca erau imbracate doar cu topuri si sorturi, pe dosul carora scria "Show". Lor li s-a incredintat, ca de obicei, partea publicitara, si anume impartirea fluturasilor si a "buletinelor de vot" pentru cea mai tare masina de pe Litoral. Spectatorii de ocazie au fost invitati sa completeze formularele, mai ales ca puteau "castiga" o revista de gen, pe care oricum fotomodelele le-o dadeau pe gratis.

Ca la orice lucru primit moca, lumea s-a imbulzit in jurul urnei, de la copii de gradinita pana la bunicute in baston. Inclusiv jandarmii au uitat de ordinea publica si s-au zgait la automobilele expuse. Norocul lor ca si potentialii infractori au lasat portofelele si celularele ochite si au cascat gura la superbele exemplare pe patru roti. Sau la cele pe doua picioare.

VEDETE SI VEDETE. Printre amatorii de motoare turate la maximum s-au numarat si VIP-uri. E bine cunoscuta pasiunea lui Cabral pentru vehiculele de mare putere, asa ca mulatrul s-a plimbat minute bune prin parcarea Hotelului Rex din Mamaia, care a gazduit evenimentul. De altfel, locul cu pricina e o permanenta expozitie de masini scumpe, chiar si in afara cadrului organizat, deoarece aici poposesc de obicei personalitati din toate domeniile, care isi aduc cu ei bijuteriile motorizate. I-am mai zarit pe Catalin si Cristina Soloc. Daca fiul lui Paul Soloc a venit in interes de serviciu, ca sa traga cateva cadre pentru emisiunea sa, Cristina si-a clatit ochii cu "hergheliile" de cai putere. Si in randul acestora din urma au fost vedete. Au facut furori patru Subaru vopsite aidoma surorilor lor din World Rally Car, Peugeot-uri, Seat-uri, plus reprezentantele zonei germanice: BMW, Audi, Opel, Volkswagen. Dar cele mai admirate au fost un Mertan negru si o decapotabila galbena, care au fost fotografiate si filmate din toate unghiurile si cu toate aparatele posibile, de la batranele Smena si Betacam-uri pana la celulare ultimul tip.

IN VITEZA. Inghesuiala de nedescris a fost sporita de aparitia unui Ferrari rosu decapotabil, cu doua locuri, desprins parca de pe surprizele de guma de mestecat. Pentru a nu face vreo confuzie, l-am intrebat pe cel care s-a urcat la volan daca el este proprietarul. Acesta ne-a raspuns sictirit: "Nu, sunt soferul". O fi fost, n-o fi fost adevarat, nu se stie. Cert este ca o asemenea minunatie ar fi cerut un sofer personal mai stilat. Dar era prea posesiv ca sa fi fost doar un angajat. Din pura curiozitate, voiam sa-l intrebam in ce domeniu lucreaza, dar singurul amanunt pe care ni l-a mai oferit a fost ca a calcat acceleratia "doar" pana la 310 la ora. Poate nu pe drumurile romanesti. Dupa care a demarat in tromba. Si a disparut pe sosea mai repede decat a apucat aparatul foto sa il prinda in cadru.

CEA MAI TARE DIN PARCARE

Doritorii au putut sa se pozeze inclusiv la volanul bolizilor expusi, asa ca nu stiai daca blonda atasata masinii a fost "aspirata" sau e chiar posesoarea frumosului... autovehicul. De altfel, Litoralul e plin de masini bengoase. Oare ce afaceri or invarti constantenii de-si permit sa-si cumpere astfel de modele? Din cand in cand, pe langa muzica house care rasuna din boxele imense, cate un proprietar sporea zgomotul turand motorul la putere maxima. Mai ales ca unii dintre ei voiau sa si le "marite" si le faceau astfel putina reclama.

DIVERTISMENT

Marinela Chelaru n-a vazut marea de patru ani
Chiar daca ultima ei vacanta pe Litoral a fost cu noroc, deoarece atunci a fost remarcata si chemata la "Surprize, Surprize", Marinela Chelaru, componenta grupului Voua, nu se da in vant dupa statul la soare si balacitul in mare. De aceea, prefera muntele la orice ora din zi si din noapte. (R.I.A.)

CONDICA DE RECLAMATII

  • ALINA SORESCU SE PLANGE DE APA MURDARA. Intre doua concerte, Alina Sorescu a vrut sa faca o baie. Si-a pus costumul si s-a avantat in mare. "Plajele sunt relativ curate, fiindca au fost subinchiriate diverselor firme, care se ocupa de ele. In schimb, apa e cam murdara. Peste tot plutesc alge, iar turistii nu s-au dezvatat de a arunca in apa tot felul de resturi, de la sticle de plastic pana la pungi si servetelul de la sandvis. Chiar si la Neptun, unde pana in anii trecuti era o placere sa te balacesti in apa, colinzi tot malul in cautarea unui loc mai curatel", ne-a declarat solista. (Catalina Iancu)

  • PE GEORGE DUMITRESCU CEL MAI TARE IL INNEBUNESTE AGLOMERATIA DIN MAMAIA. Fostul stirist de la Realitatea TV, actualmente prezentatorul principalului jurnal de la Alpha TV, se supara la gandul ca de cate ori merge in aceasta statiune ba nu are unde sa parcheze, ba pe plaja este inghesuiala, ba nu se poate plimba linistit pe strada. "Dupa lasarea serii, te calci pe picioare, nu alta!", rabufneste George. El mai este suparat ca nu isi poate lua concediu sa se bucure pe deplin de mare, recurgand astfel la o solutie de compromis: "Vineri, imediat dupa jurnal, plec direct la mare cu masina personala". (Cristina Ologeanu)

    Jurnalul National, in misiune pe Litoral

    Daca v-ati deghizat in paparazzi si ati pozat vreo vedeta si vreti sa apara la gazeta, nu ezitati sa ne contactati. Daca se nimereste sa fiti chiar Aurelian Temisan, Adrian Enache sau Elena Carstea, Andreea Balan, Andreea Banica, Dana Nalbaru, Teo si va aflati in cautarea iubirii (pierdute) ne puteti scrie si vi se va rezerva un loc la rubrica de matrimoniale estivale.

    Adresa noastra: Piata Presei Libere, nr.1, corp D, etaj 8 sau dana.andronie@jurnalul.ro
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden