x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MASS-MEDIA - Stirile zilei

MASS-MEDIA - Stirile zilei

15 Apr 2004   •   00:00

Suspendare la Big Brother

Consiliul National al Audiovizualului va lua in considerare, astazi, o noua sanctiune pentru postul Prima TV. Marul discordiei il reprezinta o noua scena de sex difuzata in cadrul emisiunii „Salut Big Brother", considerata de CNA drept „pornografie". Dupa toate probabilitatile, CNA ar putea sanctiona Prima TV cu suspendarea timp de minimum 10 minute a emisiei, in prime-time. (Sebastian S. Eduard)

Recital flamenco

Joi, 22 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra va avea loc un spectacol de dans flamenco a carui protagonista va fi Rosa Olympia Estrella. Spectacolul, organizat de Institutul Cervantes din Bucuresti in colaborare cu Teatrul Bulandra, se desfasoara in cadrul „Zilelor Cervantes". Rosa Olympia Estrella, o reputata dansatoare de flamenco, a sustinut spectacole in SUA, Canada, Spania si Japonia. In spectacolul de joi seara, prin flamenco, vor fi creionate personajele feminine care apar in romanul lui Cervantes: „Femei din Quijote". (C.O.)

„Maria", la Paris

Filmul „Maria" al regizorului Calin Netzer va reprezenta Romănia la prima editie a Festivalului de film est-european Baltyk-o-Balkan, ce se va desfasura intre 27 aprilie si 4 mai, la Paris. „Maria" va fi prezentat in cadrul sectiunii Competitie a festivalului, si urmeaza sa concureze cu filmele „Somnambulul" (Estonia), „Teso" (Ungaria), „Emigrants" (Bulgaria), „Kordon" (Serbia) si „Sweet dreams" (Slovenia).

×
Subiecte în articol: antimonden