x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MB: Prinţul Harry denunţă ''comportamentul hărţuitor şi abuziv'' din spaţiul public la adresa prietenei sale

MB: Prinţul Harry denunţă ''comportamentul hărţuitor şi abuziv'' din spaţiul public la adresa prietenei sale

08 Noi 2016   •   17:02
MB: Prinţul Harry denunţă ''comportamentul hărţuitor şi abuziv'' din spaţiul public la adresa prietenei sale

Prinţul Harry al Marii Britanii a acuzat marţi ''comportamentul hărţuitor şi abuziv'' din spaţiul public la adresa prietenei sale, actriţa americană Meghan Markle, 35 de ani, scriu AFP, DPA şi Reuters. 

Presa britanică a relatat zilnic despre Markle, începând de la sfârşitul lunii octombrie, despre întâlnirile acesteia cu prinţul Harry, care se desfăşoară de câteva luni. 

Palatul Kensington a emis marţi comunicatul, ce confirmă oficial relaţia prinţului Harry cu actriţa americană, dar care denunţă relatările media, inclusiv defăimarea de pe prima pagină a unui cotidian naţional britanic, comentariile cu substrat rasial şi sexist, precum şi rasismul "trolilor" de pe reţelele de socializare şi comentariile utilizatorilor de internet la articolele postate în mediul online. 

''Săptămâna trecută am observat că s-a depăşit limita. Prietena sa, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuiri'', potrivit comunicatului Palatului Kensington. 

''Prinţul Harry este îngrijorat de siguranţa lui Meghan Markle şi este foarte dezamăgit că nu a reuşit să o protejeze'', conform comunicatului amintit. 

''Nu este normal aşa, este de doar câteva luni în această relaţie cu el, Meghan Markle nu ar trebui să fie subiectul unei asemenea furtuni'' mediatice, conform aceleiaşi surse. 

Markle se descrie ca aparţinând unei rase mixte şi a scris în mediul online despre experienţa rasistă cu care s-a confruntat mama sa afro-americană. Anterior, prinţul Harry s-a plâns de amestecul continuu în viaţa sa privată şi a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate.AGERPERS

×
Subiecte în articol: prinţul harry