x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Medicul acuzat că a ”îngropat” doi fotbaliști, are grijă de tinerețea lui Borcea

Medicul acuzat că a ”îngropat” doi fotbaliști, are grijă de tinerețea lui Borcea

12 Iul 2018   •   15:13
Medicul acuzat că a ”îngropat” doi fotbaliști, are grijă de tinerețea lui Borcea
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

La începutul lunii, fostul finanțator al echipei de fotbal Dinamo, a fost eliberat din penitenciar după 4 ani de închisoare. 

În momentul în care Cristian Borcea a pășit în afara penitenciarului Jilava arăta absolut neschimbat, ba chiar parcă mai bine decât la intrarea în închisoare.

"După patru ani şi trei luni, care au fost nişte ani foarte grei, în primul rând trebuie să merg, cel puţin o lună de zile, la psihiatrie, să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară, pentru problemele pe care le am", a spus Borcea presei. 

Gurile rele spun că fostul finanțator ar fi primit un tratament intens cu hormoni pe perioada în care și-a ispășit pedeapsa iar cel care i-a administrat medicamentele a fost chiar medicul Liviu Bătineanu. 

Medicul Liviu Bătineanu are un trecut profesional care ar pune pe gânduri pe oricine. În perioada în care era la echipa U Craiova, jucătorul Cristian Nemțu a decedat iar mama portarului îl acuză pe medic de moartea fiului său.

În 2007, un specialist în cardiologie de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă l-a acuzat pe Bătineanu, venit la Dinamo de la Universitatea, că sare peste controalele obligatorii care trebuie făcute în cabinetul său şi-i duce pe fotbalişti prin alte încăperi pentru a trece testele.

în 2016 a urma decesul lui Patrick Ekeng, care a murit și el sub mâna lui Bătineanu.

Pe rețelele de socializare în schimb, Cristi Borcea este irozinat și este comparat cu Spock, din serialul de televiziune Star Trek.

Sursa: gsp.ro

×