x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Microbuz de VIP-uri

Microbuz de VIP-uri

de Simona Ecovoiu    |    07 Sep 2005   •   00:00
Microbuz de VIP-uri

Gata! S-au dus vremurile cand trupele ajungeau la spectacolele din tara cu trenul, cu un amarat de autobuz inchiriat ori cu Dacia lor. Pentru ca buzunarul le-a permis, multi au acum microbuze de miliarde de lei.

Cum baietii de la Body & Soul si-au marit trupa cu cateva dansatoare, nici ca se mai puteau ingramadi in masinile personale.

IN RATE. Asa ca liderul trupei, George, s-a gandit sa achizitioneze in rate, pe firma sa, "Inorogul", un superb microbuz marca Mercedes Benz care costa nu mai putin de 32.000 de euro: "Era chinuitor sa ne ingramadim in masinile noastre. In plus, le mai si stricam pe drumurile proaste din tara.

Ne-am vorbit si am hotarat sa luam acest microbuz mai ales acum, cand avem si dansatoarele. Platesc 500 de euro lunar, timp de trei ani. Dar nu mi se pare scump, mai ales ca mai am fabrica de carne, care scoate profit, iar spectacolele noastre nu sunt deloc putine. Ne merge bine din punct de vedere financiar", spune George. Si trupa Voltaj se mandreste cu un astfel de mijloc de transport, dar al lui Calin Goia este marca Ford. Si la ei este explicabila manevra, din moment ce la recitaluri merg si instrumentistii.

SCAUNE DIN PIELE. Nici manelistii nu s-au lasat mai prejos, vestitul Nicolae Guta avand in garaj doua microbuze. Unul marca Iveco si un altul marca Mercedes. Treaba e ca, initial, le cumparase din Germania pentru transportul de marfuri: "Am carat marfa cu ele, dupa care le-am refacut pentru transportul de persoane. Primului i-am pus noua scaune din piele si i-am montat si un aparat de aer conditionat. Am facut un calcul, m-a costat, cu totul, circa 35.000 de euro. Iveco este la fel de dotat, pe el am dat 27.000 de euro. Si eu circul cu ele, nu numai componentii trupei. Sunt confortabile, cu mult mai comode decat masinile mici, chiar daca sunt de lux. Uneori plecam cu ele prin Europa, caci nu ma simt prea bine in avion", spune Guta. Ca sa nu ajunga de rasul colegilor de breasla, Dan Bursuc si-a luat si el microbuze, tot doua la numar, suma investita ajungand undeva la 70.000 de euro.

×
Subiecte în articol: antimonden