x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Bendeac, răsfățat cu o mulțime de cadouri la audițiile ”iUmor”

Mihai Bendeac, răsfățat cu o mulțime de cadouri la audițiile ”iUmor”

19 Feb 2018   •   14:41
Mihai Bendeac, răsfățat cu o mulțime de cadouri la audițiile ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Juratul iUmor” Mihai Bendeac și-a aniversat ziua de naștere chiar pe platoul emisiunii, la audițiile pentru sezonul cu numărul cinci, astfel că a fost răsfățat întreaga zi atât de colegii săi, cât și de concurenți. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo revin la pupitrul "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1.

 

Încă de la începutul zilei, Mihai Bendeac a primit o vizită specială de la mama sa, care i-a adus în dar un tort de ciocolată pe care scria ”La mulți ani, Mihai!”, dar și un album cu fotografii de familie și amintiri din copilăria și adolescența lui Bendeac. Astfel, artistul a depănat amintiri și le-a arătat colegilor săi carnetul de note din liceu și fotografii de la primele sale apariții pe scenă. ”Asta este cea mai importantă poză, prima în ipostază de actor”, a concluzionat Bendeac, însă nu a ezitat apoi să se amuze de felul în care arăta atunci.

 

În continuare, concurenții au fost cei care au profitat de ocazie pentru a-i face actorului mici cadouri. Astfel, Mihai Bendeac a primit ciocolată, migdale, o carte, dar și produse... de casă. O sticlă de țuică din Ardel sau o sticlă de vin care a stat îngropată nu mai puțin de o sută de ani. Juratul ”iUmor” a apreciat toate darurile și imaginația celor din partea cărora au venit, astfel că întreaga zi de audiții a fost o adevărată sărbătoare.  

 

Delia, Mihai Bendec și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1. Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor "iUmor" pe casting.a1.ro/iumor/.

 

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

 

×