x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Minciunele - Ce vraj(el)i a mai facut trupa Akcent

Minciunele - Ce vraj(el)i a mai facut trupa Akcent

de Catalina Iancu    |    28 Ian 2007   •   00:00
Minciunele  -  Ce vraj(el)i a mai facut trupa Akcent

"Pentru doua ore, Madonna a impartit platoul de filmare cu baietii de la Akcent (foto). Minunea s-a intamplat la filmarea noului lor videoclip pentru piesa «King Of Disco»", ne anunta casa de discuri a trupei. Aoleu (vorba lui Mircea Badea)! Ar fi prea frumos sa fie adevarat. Numai ca minciunica iese la iveala doua randuri mai jos: "In rolul Madonnei joaca Andra Teodorescu. Ea a fost aleasa dupa un casting care a avut ca scop gasirea unei fete care trebuia sa semene foarte mult cu diva pop".

Baietii s-au folosit doar de numele Madonnei pentru a-si mai face reclama. Doar aveau experienta: au mai folosit acelasi truc ieftin dupa ce si-au asociat imaginea cu cea a lui Kylie Minogue. Probabil ca in curand Akcent va mai "canta" cu Shakira, cu Britney Spears sau cine stie, poate si cu Amalia Rodriguez.

Nici macar cu Anna Vissi nu-i vedem alaturi decat, poate, la calendele grecesti. Va mai curge multa apa pe Dunare pana cand va reusi Akcent sa se apropie de vreo diva. Chiar si imaginile din acest videoclip par usor exagerate.

Imaginati-va: "Foarte multe femei de varste si tipologii diferite isi doresc sa-i atinga pe baietii de la Akcent". Bine ca doar ii ating si nu-i si asculta.

×
Subiecte în articol: antimonden