x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirela Stelea a condus LEGATĂ LA OCHI: “A fost o experienţă de neuitat!”

Mirela Stelea a condus LEGATĂ LA OCHI: “A fost o experienţă de neuitat!”

de CS    |    18 Ian 2013   •   12:44
Mirela Stelea a condus LEGATĂ LA OCHI: “A fost o experienţă de neuitat!”
Sursa foto: ADPM

Mirela Stelea a petrecut, alături de soţul ei, Bogdan Stelea, zece zile relaxante, în însoritul Dubai, oraşul unde a cunoscut, în urmă cu doi ani, şi succesul în lumea modei.

Cei doi soţi au ales să stea la un renumit hotel situat pe plajă ce avea directă vedere la Burj Al Arab, unul din simbolurile oraşului, astfel că întreaga experienţă s-a dovedit de neuitat.

Departe de frigul din România, Mirela Stelea s-a bucurat de temperaturile ridicate pentru a face zilnic plajă, întorcându-se acasă cu un bronz de invidiat.

Mirela şi Bogdan au întâmpinat noul an în cadrul unei petreceri de vis organizată pe plajă, în faţa hotelului unde au stat.

“A fost o seară specială. Totul s-a desfăşurat în aer liber, pe plaja privată a hotelului. Am urmărit un foc de artificii superb stând pe nisip, langă torţe aprinse. A fost foarte romantic”, declară Mirela.

În Dubai, Mirela a avut ocazia să guste din preparatele tradiţionale iar seara să se relaxeze, alături de ceilalţi turişti la recepţii organizate lângă piscină, ocazie cu care a purtat şi propriile ţinute din colecţia Cruise.

Nu a ratat nici ocazia să tragă din narghilea, deşi, în viaţa de zi cu zi nu fumează şi nici nu suportă fumul de ţigară.


Designerul a petrecut apoi o zi întreagă în safari, alegând un program special denumit Dune Drive, ocazie cu care a ajuns în mijlocul deşertului de unde a putut urmări seara unul din cele mai frumoase apusuri de soare.

“Am condus o maşină de teren în deşert, la un moment dat, şi legată la ochi. Blindfolded driving, aşa cum i se spune. Senzaţiile erau şi mai puternice pentru că urmai indicaţiile celor din maşină, încotro să mergi, deşi tu nu vedeai nimic. Tocmai de aceea, era şi mai palpitant să urci şi să cobori pe dune pe neaşteptate. A fost o experienţă de neuitat!”, spune Mirela.


Pe parcursul sejurului, Mirela Stelea nu a putut rata o sesiune zdravănă de shopping prin Mall-urile imense din oraş, dar şi prin misterioasele bazaruri.

Astfel că s-a întors acasă cu o sumedenie de cadouri pentru cei dragi, parfumuri orientale, bijuterii şi abăi tradiţionale arăbeşti. 

“Prietenele mele m-au rugat să le aduc parfumuri tradiţionale, uleiuri parfumate pe baza de Aoud. Sunt cele mai puternice şi cele mai căutate. Îmi pare rău că nu am ajuns şi în Oman. Acolo găseşti cele mai bune parfumuri din lume”, mărturiseşte Mirela Stelea.

×
Subiecte în articol: mirela stelea vacanta dubai safari narghilea