x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirela Vaida, dezvăluire inedită : „Şi eu am fost la „Alege A.S.I.A.”, chiar am trecut de prima etapă!”

Mirela Vaida, dezvăluire inedită : „Şi eu am fost la „Alege A.S.I.A.”, chiar am trecut de prima etapă!”

31 Mar 2017   •   20:34
Mirela Vaida, dezvăluire inedită : „Şi eu am fost la „Alege A.S.I.A.”, chiar am trecut de prima etapă!”

Sâmbăta aceasta, de 1 aprilie, Mirela Vaida le propune telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii „2k1”, în care se vor întrece, de această dată, cupluri pe care meseria i-a adus alături, parteneri de scenă, care vin să demonstreze cât de bine se cunosc sau, de ce nu, să îşi reproşeze lucruri pe care le-au ţinut ascunse ani de zile, spre amuzamentul telespectatorilor. Denisa şi Raluca Tănase, Romică Ţociu şi Cornel Palade şi Anca şi Sorana (A.S.I.A.) sunt invitaţii Mirelei în această sâmbătă, iar reîntâlnirea Mirelei cu cele două fete de la A.S.I.A. o va determina pe aceasta să facă o dezvăluire inedită.

„Spun acum ceva ce n-am mai spus nicăieri: şi eu am fost la Alege A.S.I.A., am venit tocmai de la Iaşi la Bucureşti, am trecut de prima etapă, dar la a doua… eu sunt de un metru şi un dop, pe când ele…le-aţi văzut?! Despre asta e vorba. Nu m-am încadrat, aşa că am rămas eu prezentatoare!”, va povesti amuzată Mirela.

Nedespărţiţi pe scenă, dar şi în viaţa de zi cu zi, invitaţii Mirelei vor face o mulţime de dezvăluiri picante la „2k1”. „Noi n-aveam Facebook, dar aveam o listă cu toate gagicile din toate oraşele. Şi sunam…mai răspundea uneori câte o voce de bărbat şi atunci ne dădeam seama, << aoleu, asta s-a măritat, mai caută! >>”, va povesti amuzat Romică Ţociu. Pus în dificultate de proba „Tentaţii” şi insipirat de întrebarea: „În cazul în care ai afla că soţul sau soţia perechii tale de scenă a comis o infidelitate, ai ţine secretul doar pentru tine?”, îndrăgitul comic va declara: „Eu, dacă aş vorbi, jumătate din ţara asta ar divorţa! Şi eu!”, a glumit acesta.

Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie specială de 1 aprilie, despre care însăşi prezentatoarea declară: „e emisiune în care nu ştii dacă să crezi, dacă să iei în serios sau în glumă ce ţi se întâmplă”, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

×
Subiecte în articol: mirela vaida Alege A.S.I.A.