x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Miruna Coca Cozma are carte in Elvetia

Miruna Coca Cozma are carte in Elvetia

07 Ian 2005   •   00:00

Fosta vedeta TV in Romania, Miruna Coca Cozma tinde sa devina o celebritate printre elvetieni.

DANA CIOBANU

LA TV. O romanca ii informeaza pe elvetieni despre noutatile culturale
Stabilita de aproape sase ani in Tara Cantoanelor, Miruna este membra a Uniunii Scriitorilor din Elvetia si scrie povesti de fictiune in limba franceza, pentru o emisiune la radio. Pasiunea pentru scris s-a materializat si intr-o prima carte, publicata anul trecut, in Elvetia. "Incepe sa aiba ceva succes, se vinde destul de bine. Am avut multa publicitate in ziare, radio si TV", ne-a declarat Miruna.

PROMOVARE. Romanca a devenit familiara elvetienilor si prin intermediul televiziunii nationale, TSR, unde, dupa mai multe proiecte temporare, a ajuns sa aiba o rubrica de cultura, in cadrul jurnalului de stiri de noapte. La inceputul acestui an, Miruna a fost promovata la principalul jurnal al zilei, de la 19:30, unde va continua cronica de cultura. "Ma bucura extrem de mult, pentru ca acest «transfer» este un semn deosebit de important din partea redactiei de actualitati. Mai ales ca negocierile au durat o luna si jumatate!", ne-a mai spus Miruna.

PAS CU PAS
La 21 de ani, Miruna si-a facut debutul in televiziune la Antena 1, unde a lucrat la Observator, emisiunea matinala si "Roata milionarilor". A continuat cu TVR, unde a prezentat "Karaoke Show", "Careul cu cinci asi" si Cerbul de Aur. In paralel, a lucrat la Radio Contact si Radio 21, unde a facut stiri, animatie si talk-show politic. A plecat din Romania in septembrie 1999, imediat dupa ce a absolvit cursurile de actorie la IATC, clasa profesorului Mircea Albulescu.

×
Subiecte în articol: antimonden miruna