x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Miss Diaspora - Frumuseti la mare

Miss Diaspora - Frumuseti la mare

de Simona Ecovoiu    |    Dana Cobuz    |    06 Aug 2006   •   00:00
Miss Diaspora - Frumuseti la mare

9 august, in cadrul Festivalului Ca-llatis de la Mangalia. 21 de concu-rente se vor bate pe titlul Miss Diaspora 2006. Loredana Sachelaru este una dintre ele.

La Miss Diaspora 2006, ce va avea loc in cadrul Festivalului Callatis, la 9 august, s-au inscris 21 de concurente.

Dintre toate, ne-au atras atentia Loredana Sachelaru si Alexandra Beldiman. Caci, deh, au cu ce se lauda!

Loredana Sachelaru - actrita, cantareata si balerina - participa la Concursul Miss Diaspora de la Mangalia din partea orasului Melbourne. S-a nascut si a crescut in Australia, dar sustine ca Romania este tara ei, desi nu a vizitat-o decat de doua ori in 17 ani.

A JUCAT IN MINISERIALE. La varsta de 5 ani, Loredana a inceput sa faca balet, desavarsindu-si studiile la "The Australian Ballet School" si ajungand sa danseze in spectacole montate de companii celebre. Parintii au ajutat-o sa-si cultive si talentul de a canta, astfel ca tanara are acum doua CD-uri lansate pe piata australiana si sustine saptamanal concerte in cluburi sau in aer liber. Si pelicula ii este prietena. Loredana a jucat in mai multe reclame difuzate pe posturile nationale din Australia si a avut cateva roluri in miniseriale. A pozat pentru marca de automobile Mazda si mai multe companii de produse alimentare. Una dintre reclamele ei a devenit extrem de cunoscuta in Coreea de Sud.

BAFTOASA. Loredana, vestita in Coreea dupa ce a pozat pentru Mazda

La Miss Diaspora a ajuns din intamplare. Prietenii au indemnat-o sa se prezinte la preselectia organizata in Melbourne, iar castigarea locului intai i-a adus o bucurie mai mare decat cea de a participa la concursul de Miss: aceea de a petrece mai mult timp in Romania si de a-si vizita rudele si prietenii.

FITNESS-AEROBIC. Reprezentanta Belgiei (partea valona), Alexandra Beldiman, are 17 ani si este eleva in clasa a IX-a la Colegiul Athen...e Royale de Woluwe Saint Lambert din Bruxelles. Ii place foarte mult sportul si joaca tenis de camp la Academia "Saint Jose". "Tenisul de camp este un sport foarte costisitor, dar parintii mei nu-si permit sa cheltuiasca prea mult!", ne-a spus Alexandra.

PASIUNE. Alexandra joaca tenis la Academia "Saint Jose"
DIMENSIUNI STANDARD. Alexandra a fost fotomodel in Romania

Ea va prezenta in concurs o demonstratie de fitness-aerobic dupa un program pus la punct special pentru ea de Diana Oprea, campioana mondiala en-titre la fitness feminin. Alexandra a cochetat cu modellingul in Romania pana in urma cu doi ani, cand a plecat in Belgia. Tatal ei, Florin Beldiman, este ofiter al Misiunii Internationale a Romaniei la Bruxelles, iar mama sa, Angela Beldiman, este locotenent colonel de aviatie.
×
Subiecte în articol: antimonden miss diaspora