x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Info

MONDEN/Info

04 Mar 2005   •   00:00

5 MARTIE 2005
PLAY-BACK. Joi, la Plaza Romania, a avut lansarea oficiala a unei celebre firme de tinute sportive. Interpreta Loredana Groza, gazda evenimentului, s-a urcat pe o masa, pentru se face vazuta si auzita, dupa care a facut playback. Insa acest show l-a sustinut doar de dragul organizatorilor, nicidecum ca ar fi avut starea sufleteasca potrivita. In aceeasi zi, Lori o condusese pe ultimul drum pe nasa ei de cununie, sotia lui Florin Calinescu. Dar asta-i viata de artist! Un ochi plange si altul rade. (Simona Ecovoiu)

PIRATERIE. Solistul Mihai Traistariu a vandut, doar intr-o saptamana, 8.000 de unitati din albumul sau "Cat de frumoasa esti!": "Sunt foarte fericit ca am reusit o asemenea performanta si am aflat ca deja sunt piratat de catre vanzatorii ambulanti, din piete. In ritmul acesta, sunt sigur ca voi lua Discul de Aur! Am facut insa o greseala majora cand mi-am notat numarul de telefon pe album si ma suna toata tara!". (Simona Ecovoiu)

ANIVERSARE. Horia Moculescu, gazda emisiunii "Atentie, se canta!" de la TVR 2, isi aduce invitatii preferati pe scena Casei de Cultura a Ministerului de Interne duminica, de la 12:30, intr-un spectacol aniversar. Condica de prezenta va fi semnata de Corina Chiriac, Nico, Angela Similea, Ovidiu Komornyk, Alexandra Ungureanu, Bambi, Mihai Constantinescu, Nicola si Mihai Alexandru cu trupa, Luminita Anghel, Adrian Enache, Madalina Manole si multi altii. Show-ul va fi transmis in direct de TVR 2. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden