x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Info

MONDEN/Info

16 Feb 2005   •   00:00

17 FEBRUARIE 2005
ARTANU’ REVINE CU TIMPURI NOI. Adrian Plesca (Artanu’) si Dan Iliescu revin, dupa patru ani, in Timpuri Noi, trupa ce s-a bucurat de un mare succes in perioada 1983-2000. Baietii repeta pentru primul concert, ce va avea loc la sfarsitul lunii martie, si deja se gandesc la un album-surpriza. Formula actuala ii va mai avea in componenta pe Andrei Barbulescu si Vlaicu Golcea. (Simona Ecovoiu)

MIHAELA RADULESCU S-A INSCRIS LA CONCURS DE SLABIT. "Daca Ion Cristoiu a putut, putem si noi! Daca Teo a putut, puteti si voi!" Nu este vorba despre performante gazetaresti sau despre audienta. Sub acest slogan se desfasoara "Cupa presei la slabit", pusa la cale de revista TABU. S-au inscris deja 32 de concurenti, printre care Mihaela Radulescu, Cristina Topescu, Ioan T. Morar, Liviu Mihaiu sau Dan Silviu Boerescu. Un mare avantaj il are Mihaela Radulescu: fiind in perioada de dupa nastere, oricum slabeste "de la sine". Dupa ce s-a jucat de-a declaratiile si a spus ca n-o deranjeaza greutatea sa, iat-o si pe diva Radulescu pe lista celor care trag de fiare. (Catalina Iancu)

"DRAGOSTEA DIN TEI" RAMANE LA BALAN. In urma disputei care a avut loc intre Dan Balan, liderul trupei O-Zone, si Bogdan Popoiag de la "Unu" (acesta din urma sustinea ca el este compozitorul piesei "Dragostea din tei"), Judecatoria Sectorului 2 l-a obligat pe Popoiag sa-i plateasca lui Balan suma de 60.000.000 de lei cu titlu de daune morale. "Ma bucur ca s-a facut dreptate. Voi dona suma incasata unui tanar care va castiga premiul pentru cea mai buna compozitie muzicala in cadrul unuia dintre concursurile organizate anul acesta in Romania", a declarat telefonic Dan Balan. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden