x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Monden / Scupra - Pitigoi, o familie fericita

Monden / Scupra - Pitigoi, o familie fericita

de Larisa Calistru    |    19 Feb 2007   •   00:00

Fostul mare voleibalist al Stelei si al echipei nationale, Claudiu Pitigoi(43 de ani), se considera un om implinit. Antrenorul echipei feminine CS Volei 2004 Constanta spune ca voleiul, sotia Marina Scupra(39 de ani) si fiul acesteia, Dragos, sunt, intr-o ordine aleatorie, viata lui.

Se cunosc din anii 1990, dar vietile lor aveau atunci drumuri diferite.S-au redescoperit in 2004, prin intermediul internetului.Au considerat ca merita sa se intalneasca mai des, iar apoi au decis sa ramana impreuna.Trecerea timpului a dovedit ca sportul si muzica pot face casa buna.De mai bine de un an, cei doi s-au mutat definitiv la Constanta.Fosta cantareata isi sustine sotul la meciurile echipei CS Volei 2004 Constanta(de pregatirea careia Claudiu Pitigoi) se ocupa de 3 saptamani, iar la randul sau, este incurajata in activitatea pe care o desfasoara.

S-a dedicat muncii de profesor

Desi in anii 1980 a fost printre cele mai cunoscute si apreciate cantarete de muzica usoara, dupa 1996 a renuntat sa mai fie in centrul atentiei."Altii ne-au facut disparuti.Nu a fost practic o retragere, ci am preferat sa cant doar in locurile in care eram dorita". In prezent, Marina Scupra este profesoara de canto la Scoala Populara de Arta din Constanta, si se poate lauda cu elevi talentati , care deja au confirmat la festivalul „Delfinul de Aur" de la Cumpana: Lucian Colareza(premiul al III-lea), Ionut Tunescu(premiul al II-lea), Andy Vlahu(premiul I)."Imi doresc sa ii ajut sa aiba cariere de exceptie". De asemenea, Marina Scupra apreciaza melodia trupei Loccomondo si spune ca in finala Eurovision de la Helsinki va fi o chestiune de noroc.

A compus imnul echipei

Marina Scupra a tinut sa ii faca sotului sau o surpriza: a compus si interpreteaza imnul echipei pe care o antreneaza in prezent. Spera ca melodia sa le poarte noroc jucatoarelor. Imnul va fi ascultat in prima auditie marti, 20 februarie, la Sala Sporturilor din Constanta, atunci cand CS Volei 2004 Constanta va sustine un meci amical cu Energie Varna.Totodata, fiul sau Dragos, sustinator infocat al echipei de volei fete, a primit o oferta profesionala, de a deveni mascota echipei, care va fi un rechin sau un delfin.Marina Scupra are 2 copii rezultati din casatoria cu compozitorul Dan Dimitriu, Antonia-Marina(16 ani, eleva la arte plastice) si Dragos-Dan(7 ani).Se declara multumita de tot ce a realizat in viata pana acum:"In prezent sunt foarte fericita.Am un sot minunat si doi copii superbi, de care sunt mandra. "

"CS Volei 2004 Constanta e o provocare pentru mine!"

Claudiu Pitigoi a luat echipa de pe ultimul loc al clasamentului.De la venirea sa, echipa a mai saltat un loc, iar in joc se simt o mai mare daruire si responsabilitate. Obiectivul pe termen scurt este salvarea de la retrogradare."Stim ca nu va fi usor, dar semnalele sunt incurajatoare.Pana la finalul sezonului, ne-am propus nu doar sa imbunatatim calitatea jocului, ci si sa obtinem rezultate care sa ne claseze pe o pozitie onorabila la primul an de la promovare".

Claudiu Pitigoi- fost voleibalist cu aproximativ 80 de selectii in echipa nationala; ca jucator a activat numai la Steaua Bucuresti; a antrenat echipele feminine Volmet Olimpia Bucuresti si Dinamo Bucuresti; intre 2002 si 2005 a activat in Insulele Feroe, ca antrenor al unor echipe de prima liga, iar vreme de un an si ca tehnician al nationalei masculine de juniori. In anii ""80, Marina Scupra era o interpreta adulata de toata lumea. Acum, la 37 de ani, Marina s-a retras din lumea
×
Subiecte în articol: antimonden scupra echipei