x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Staruri pe mapamond - 11 iunie 2004

MONDEN/Staruri pe mapamond - 11 iunie 2004

11 Iun 2004   •   00:00
Cameron Diaz si Justin Timberlake au bananait in pijamale prin avion. Imediat dupa ce avionul in care se aflau a decolat, amorezii si-au tras pe ei pijamalele, au comandat sampanie si-au inceput sa sporovaiasca cu cine apucau. Cameron si Justin au primit in rezerva lor "musafiri" din randul pasagerilor, pe care i-au provocat la jocuri de carti si domino. Dupa ce li s-a urat de carti, toata lumea a vazut un film. In aceeasi rezerva. Cele doua celebritati se-ndreptau spre Australia, unde Justin urma sa sustina trei concerte. Intre timp, au "comandat" si cate o sesiune de golf si surfing pentru cele zece zile pe care urmeaza sa le petreaca impreuna in Australia.

Michelle Rodriguez, la inchisoare si la morga! Actrita de 25 de ani din "Furios si iute" are la activ o groaza de amenzi inregistrate la politie pentru sofat sub influenta alcoolului si pentru depasirea repetata a vitezei legale. Rodriguez a mai fost retinuta de politie dupa ce a produs un accident in urma caruia trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Nu numai ca actrita nu a asistat persoanele ranite asa cum cere legea, ci mai mult, a fugit de la locul accidentului. Michelle a pledat vinovata pentru opt dintre capetele de acuzare, in schimbul a 48 de ore in spatele gratiilor si a prestarii unor activitati in serviciul comunitatii la doua dintre morgile orasului.

Britney si picioarele ei ghinioniste. Se pare ca interpreta nu prea are noroc la filmari: videoclipul si entorsa. Asa s-a intamplat si de data asta, dupa filmarile la ultimul videoclip, cu Snoop Dogg. Numai ca acum lucrurile sunt ceva mai grave, pentru ca Britney a avut nevoie de o interventie chirurgicala care sa-i "repare" genunchiul. La sfarsitul lunii, ea isi va incepe turneul din America de Nord. Daca se potoleste cu "coregrafia", pana atunci s-ar putea sa nu fie nevoita inca o data sa-si anuleze concertele. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden