x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/STARURI PE MAPAMOND - 4 iunie 2004

MONDEN/STARURI PE MAPAMOND - 4 iunie 2004

04 Iun 2004   •   00:00
Sir Paul McCartney a "gustat" heroina. Fostul membru al trupei Beatles a recunoscut ca a incercat drogul cand formatia era pe "val". Rockerul in varsta de 61 de ani a mai spus ca stupefiantele din Clasa A (heroina, cocaina sau LSD) au fost sursa de inspiratie pentru multe trupe rock, insa, din fericire, el a fost capabil sa se opreasca la timp. Spre deosebire de McCartney, un alt rocker celebru, Lenny Kravitz, n-a putut renunta prea usor la droguri. Mai mult decat atat, Kravitz a declarat recent ca isi angajase chiar un asistent care-i pregatea joint-urile de marijuana.

O expozitie cu gunoiul din pubelele vedetelor va fi deschisa la New York. Patronul restaurantului Le Bernardin a cumparat, cu 6.000 de dolari bucata, fotografii facute anul trecut de francezii Pascal Rostain si Bruno Mouron gunoaielor din pubelele Madonei, ale lui Mel Gibson, Tom Cruise, Marlon Brando, Arnold Schwarzenegger sau Michael Jackson.

Lui DIDO ii place la nebunie sa faca sex. Cantareata si-a socat fanii mai conservatori declarand ca cea mai mare placere a vietii ei este sexul. "Ma face fericita, ma relaxeaza si cu cat inaintez in varsta, cu atat vreau mai mult", a spus artista in varsta de 32 de ani. Ea a adaugat ca este adepta aventurilor de-o noapte, pentru ca implicatiile emotionale reduc "senzatiile tari".

Tommy si Pam din nou impreuna? Relatia dintre rockerul Tommy Lee si Pamela Anderson poate fi considerata o adevarata "dragoste cu nabadai". Dupa un lung sir de despartiri si impacari, cei doi au reincercat sa formeze un cuplu. Tommy a declarat recent ca a petrecut o luna impreuna cu Pamela in Malibu, California, si ca au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a se reimpaca: "Ne-am schimbat amandoi foarte mult si a fost incredibil sa vedem cat de fericiti au fost copiii nostri cand i-au vazut pe "mami" si "tati" din nou impreuna". (Adriana Paduraru)

×
Subiecte în articol: antimonden