x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Staruri pe mapamond - 9 iunie 2004

MONDEN/Staruri pe mapamond - 9 iunie 2004

09 Iun 2004   •   00:00
Justin Timberlake are alergie la paparazzi. El se afla in masina cand a observat ca e urmarit si ca i se fac fotografii. Nu numai ca fotograful nu i-a cerut permisiunea, dar l-a si blocat pe sosea, doar-doar o prinde un cadru bun cu Justin Timberlake. Individul cu camera a continuat sa fotografize chiar si in parcare, motiv pentru care cantaretul i-a confiscat acestuia aparatul si l-a-ncredintat celor de la securitate. Fotograful a inaintat o plangere la politie si-l ameninta pe Justin cu deschiderea unui proces de abuz. Purtatorul de cuvant al lui Timberlake sustine ca exista un risc crescut de accidente de masina cand vedetele sunt obligate sa se fereasca de paparazzi.

Bruce Willis nu e deloc statornic. Se pare ca daca Demi nu e, atunci nimeni nu e. Desi se zvonea ca Bruce se va logodi in cele din urma, cu Brooke Galpal, cei doi s-au despartit de curand. Motivul? Cei 3.000 de kilometri care ii despart... si cei 23 de ani care stau intre ei. Willis s-a resemnat repede si s-a dus sa se refaca la vila lui Demi, unde si-a petrecut week-end-ul alaturi de fosta sotie, de Ashton, si de cele trei fiice ale lor. Dupa atatea aventuri terminate "in termeni amiabili" se pare ca Bruce e bun de prieten si nu de logodnic.

Ben Affleck nu mai e disponibil. Lui Ben i s-au cam aprins calcaiele dupa o bruneta de 26 de ani pe care a intalnit-o la un eveniment caritabil. Fetei nu i-au trebuit mai mult de-o cina si-o intrare gratuita la Red Sox pentru ca Affleck sa-i intre in gratii. Bruneta nu e o "simpla" cucerire, avand in vedere ca "e inteligenta, atletica, si mai vorbeste si trei limbi straine", dupa cum declara apropiatii actorului. Se pare ca relatia are toate sansele sa devina una seioasa, avand in vedere ca tanara a ales sa-l prezinte pe Ben familiei sale, decat sa profite de o vacanta in Europa pe care actorul a insistat sa i-o ofere noii prietene. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden