x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Stirile zilei

MONDEN/Stirile zilei

08 Mar 2005   •   00:00

9 MARTIE 2005

Din dragoste - Aylin si Alin, un cuplu minor

Aylin din trupa POPS si Alin, interpretul hit-ului "Saruta-ma", formeaza cel mai tanar cuplu din show-biz-ul romanesc. Nici macar nu sunt majori. Se cunosteau de ceva vreme, insa "lipeala" s-a produs zilele trecute, la postul National TV, cand Alin s-a oferit sa o consoleze pe Aylin, ranita in amor. Solista avea p-atunci un alt iubit, pe care, conform gurilor rele, l-a si parasit, in favoarea noului curtezan. Alin are un proiect muzical alaturi de Tiger One si Mihai Traistariu. (Simona Ecovoiu)

"Le, le" - TVR a respins contestatia lui Ogasanu

Luni, Mihai Ogasanu, compozitorul piesei "Le, le", interpretata de Loredana Groza, a depus o contestatie adresata presedintelui SRTV, Valentin Nicolau, in legatura cu rezultatul final al selectiei nationale pentru Eurovision. In urma analizarii metodei de calcul, Ogasanu a considerat ca punctajul obtinut de Luminita Anghel & Sistem a fost inferior celui obtinut de Loredana, si si-a argumentat pozitia folosindu-se de urmatorul pasaj din regulament: "Ponderea juriului in punctajul final va fi de doua treimi, iar ponderea publicului, de o treime". Insa reprezentantii TVR-ului au considerat ca interpretarea este complet gresita. Asa ca, Luminita Anghel merge la Kiev. (Adrian Vaduva)

Scriitor - Ciomazga iese cu nuvele din chilie

Chiar daca promovarea "Lucrarii" lui Cornel Ciomazga nu s-a incheiat inca, fostul om de presa "s-a inchis" din nou intr-o manastire pentru a scrie alta carte. De data aceasta, sederea lui departe de viata mireana nu va depasi mai mult de trei luni, pentru ca la manastire va sta doar pana la sfarsitul lunii mai. Cartea in lucru se numeste "Se intorc mortii acasa" si va avea in cuprins sase nuvele, care pleaca de la cazuri reale fiind scrise in cheie mistica. (R.I.A.)

Emotiva - Nicola nu mai canta la festivaluri

De curand, Nicola a declarat ca nu va mai participa niciodata la un festival de muzica, in calitate de concurent. Indiferent ca este vorba de Mamaia, Cerbul de Aur sau Eurovision cantareata spune ca nu va mai accepta niciodata sa intre intr-un concurs. "Nu mai vreau sa trec prin furcile caudine ale unei competitii. Sunt o persoana emotiva si imi aduc aminte cum nu puteam inchide ochii in noaptea dinaintea unui festival. De acum inainte voi urca pe scenele de la Brasov sau Mamaia numai pentru un recital si nimic mai mult", a marturisit Nicola. De asemenea, interpreta a tinut sa sublinieze ca niciodata nu-si va schimba decizia, indiferent de cine o va ruga s-o faca. (Adrian Vaduva)

Botez - Mugurel Vrabete, nasul fetitei Ralucai Moianu

Raluca Moianu si sotul ei au hotarat ca la inceputul lunii mai sa o boteze pe micuta lor Mara Ilinca, acum in varsta de numai sapte saptamani. Nasii fetitei vor fi Mugurel Vrabete (Holograf) si sotia acestuia, Maria Zarnescu, director de programe la Info Pro. "Eu si Maria suntem prietene si am lucrat impreuna la radio", isi justifica Raluca alegerea facuta. "I-am pus numele Mara deoarece vine de la Maria, un nume care ne place foarte mult si Ilinca pentru ca o indragim enorm pe actrita Ilinca Tomoroveanu". (R.I.A.)

Sfarsit - Temisan s-a hotarat sa se lase de muzica

Unul dintre cei mai in voga cantareti ai anilor ’90, Aurelian Temisan a hotarat ca este timpul sa renunte la muzica. Cu toate ca nu a vrut sa dezvaluie motivele ce au stat la baza acestei decizii neobisnuite, Aurelian a declarat ca mediul artistic este un capitol incheiat. "Nu vreau sa discut despre ce m-a determinat sa renunt la muzica. Inca nu stiu ce voi face in continuare, dar este sigur ca nu va fi ceva legat de mediul artistic, indiferent ca se numeste teatru, film sau altceva", a declarat Temisan. (Adrian Vaduva)
×
Subiecte în articol: antimonden