x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 1 iunie 2004

MONDEN/Suete - 1 iunie 2004

01 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  1 iunie 2004

De la Carcotasi pentru politicieni: "Muie Larga"!

Rasu’-plansu’ nu are limite in Romania. Ne-o demonstreaza, zi de zi, Carcotasii de la Kiss FM, Serban Huidu (foto) si Mihai Gainusa. Cei doi dracusori difuzeaza in fiecare editie a emisiunii lor, de la inceputul campaniei electorale, o melodie cu dedicatie speciala pentru clasa politica din Romania, "Muie Larga". Ba chiar au facut si un clip-parodie, difuzat la "Cronica Carcotasilor", cu toti candidatii, inainte de inceperea campaniei. "Melodia apartine unui portughez, pe care il cheama Jorge Moises. Iar "Muie larga" nu inseamna decat "foarte mult", nu va ganditi la prostii! Am adus discul chiar din Portugalia, asa ca numai in emisiunea noastra puteti asculta aceasta piesa", spune Huidu. De unde le-a venit celor doi ideea de a face o asemenea dedicatie, care nu suna foarte magulitor pentru politicieni? "Totul a pornit de la o decizie a Consiliului National al Audio Vizualului, care se apucase sa traduca o melodie spaniola, din cauza unui vers ce suna "ciudat" in romana. Si-am zis sa le mai dam un pic de treaba, daca tot n-au cu ce sa-si ocupe timpul", ne-a dezvaluit Huidu. Iar noi adaugam "obrigado" la "muie larga" ca sa iasa multumesc foarte mult. (Dana Ciobanu)

Americanul casatorit cu un caine vrea sa adopte un orfan roman

O revista de satira, Broken Newz, a aruncat ieri "bomba": un american de 36 de ani din Massachusetts, Daniel R. Murphy, vrea sa adopte un orfan roman. Pana aici, nimic neobisnuit. Numai ca Dl. Murphy este casatorit cu un caine de paza, Rex. "Cazul a atras atentia politicienilor si a liderilor religiosi pentru ca, dincolo de faptul ca Daniel si Rex apartin unor specii diferite, cainele este si castrat. Potrivit unor surse apropiate, cei doi vor sa adopte un orfan din Romania sau din China", spune Broken Newz. Lasand la o parte gluma, problema adoptiei copiilor romani a devenit subiect de disputa intre europeni, care se impotrivesc adoptiilor internationale pentru Romania, si americani care vor copii de pe plaiuri mioritice. (Dana Ciobanu)

O-Zone a amenintat-o pe Paula Mitrache

Disputa dintre O-Zone si Haiducii a fost amplu relatata de cotidianul francez Le Parisien, in editia sa de vineri. Printre altele, Dan Balan sustine ca altii ii canta piesa, atat timp cat castiga bani de pe urma lor. Pe de alta parte, Paula Mitrache (Haiducii) il inteapa pe Balan: "Am adus melodia din Romania, cand era deja hit acolo. Daca are mai multe versiuni, inseamna ca e buna. Cat despre banii pe care i-a castigat Balan din acest cantec, sper sa faca ceva bun cu ei. Sa-si ajute saracii din tara lui, spre exemplu", spune ea. "Chiar au incercat sa ne intimideze, printr-o scrisoare recomandata, in care ne cereau sa retragem piesa de pe piata. Dar au esuat, pentru ca remixul nostru este absolut legal", dezvaluie Olivier Gaudry, producatorul francez al proiectului Haiducii. (Dana Ciobanu)

Rocsana Marcu pozeaza goala

Ieri dupa-amiaza, Rocsana Marcu a plecat in Grecia. Nu intr-o scurta vacanta, ci pentru a realiza pictorialul pentru Playboy. "Iata ca, dupa trei ani si jumatate de cand mi-au propus sa apar in revista lor, am acceptat pana la urma. De ce? Pentru ca mi s-a oferit o suma consistenta si pentru ca s-a schimbat stilul publicatiei, iar pozele nu mai sunt asa vulgare. Nu trebuie sa pozez in asa fel incat sa-mi descopar totul." Vom vedea noi cat de pudica este Rocsana. Oare pozele il vor lasa mut pe Adi Mutu? (R.I.A.)

Picant

Danielei Gyorfi i s-a spus ca, intr-o viata anterioara, a fost bijutier si ca tot timpul manca bataie de la nevasta-sa. Se pare ca de aceea Gyorfi este acum mai bataioasa. Au calit-o experientele! (R.I.A.)

Busuioc nu se drege. De fumat. Prezentatorul Meteo din ograda Pro TV tot incearca sa nu mai puna mana pe tutun. Dar vorba lui Dan Bittman: "Vine o zi cand totul se va sfarsi". (D.A.)

Pentru ultimul videoclip, Spitalul de Urgenta a incercat sa scoata din minti un papagal. I s-a dat chiar sa bea votca. Insa, zburatoarea nici nu l-a bagat in seama pe Dan Helciug, enervandu-l la culme. (D.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden