x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 11 iunie 2004

MONDEN/Suete - 11 iunie 2004

11 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  11 iunie 2004

Moldoveanca Lina se ofera paparazzilor

Ultima revelatie a muzicii de peste Prut isi face debutul si in Romania, chiar saptamana viitoare. La 14 ani, Lina din Chisinau are trei albume pe piata. In materie de premii, se poate lauda ca MTV Ucraina i-a dat, in 2003, diploma "Descoperirea anului". Din 32 de piese, cate a imprimat pana acum, sapte au videoclip. Daca va intrebati cum se face ca o asa de tanara cantareata are deja realizari pe care altii nu le implinesc nici in 15 ani de cantat, aflati ca mama ei distribuie muzica romaneasca in Moldova si detine un studio de inregistrari foarte performant. Si nu se zgarceste cand e vorba de Lina. Ultimul videoclip al fetei a fost lucrat in 3D, timp de 4 luni, in capitala Moldovei. Din toamna, se va muta la un liceu din Bucuresti. "Vreau sa fac si show, si business, pentru ca in Moldova nu exista nici una, nici alta. In plus, acolo presa e mult prea cuminte. Pe cand in Romania ziaristii iti pun intrebari indiscrete, scriu barfe, paparazzii te pozeaza cand nu te astepti... E mult mai palpitant!". Mai vedem noi! (Dana Ciobanu)

Gheorghe Gheorghiu si-a luat Lincon de 70.000 de dolari

Supranumit si "Bivolul", datorita fizicului sau puternic, Gheorghe Gheorghiu a revenit pe plaiurile natale din Statele Unite. Nu cu mana goala, ci cu un superb automobil marca Lincoln, dotat cu DVD, televizor, minibar, pe care, zic gurile rele, ca ar fi dat 70.000 dolari. De precizat ca "Bivolul" a castigat bani frumosi cantand intr-un restaurant romanesc din New York, timp de aproape o jumatate de an. Sa mai spunem ca Gheorghiu a mai adus cu el o linie tehnologica de multiplicat CD-uri. (Horatiu Tudor)

Liana Stanciu fumeaza pe sub mese

Trenul vietii Lianei Stanciu nu se mai opreste demult in halte de provincie, ci doar in gari elegante. Dupa cum se stie, blonda cu voce guturala lupta impotriva fumatului intr-un spot publicitar. Numai ca, in cazul ei, se poate aplica proverbul "lupul isi schimba blana, dar naravul ba". Fumatoare inraita, Liana nu poate renunta la viciul pe care il combate cu atata convingere. La un spectacol desfasurat la Ploiesti, asistenta a fost uimita sa o tot vada pe moderatoare bagand capul pe sub masa. Misterul ciudatei miscari de du-te-vino a fost repede lamurit. De sub masa iesea un fum gros si aromat. De tigara! (Horatiu Tudor)

Plante carnivore pentru iubita lui

Dupa ce si-au terminat de aranjat casa, Bogdan de la El Negro si Sanda Nicola mai au de decorat doar balconul. Solistul vrea sa-si faca o adevarata gradina botanica in aer liber, asa ca s-a gandit sa umple spatiul de zece metri cu fel de fel de plante. "Mie imi plac toate florile. Nici nu stiu ce sa aleg. Si imi va reveni sarcina de a le planta, fiindca lucrez la un nou album si ma aflu intr-o pasa proasta. Sper ca in acest mod sa-mi vina inspiratia. Si Sandei ii plac florile, dar ea fiind prinsa cu munca de teren - crime, violuri, infractiuni, trafic de carne vie - i-ar prinde bine sa se ocupe de plante carnivore. Si chiar m-am gandit sa-i cumpar cateva", ne-a declarat Bogdan. Daca tot se ocupa fiecare de domeniul lui, interpretului ii recomandam niste plante agatatoare. (Catalina Iancu)

Carmen Moise nu are rochie de cununie

Ocupata pana peste cap cu munca, Carmen Moise, reporter al Antenei 1, nu si-a cumparat inca rochie pentru cununia civila. Probabil ca intre doua filmari se va opri la un magazin, pentru ca evenimentul este programat pentru 19 iunie. Totul e sa gaseasca "o rochie roz sau care sa aiba si roz, printre alte culori", cum ar vrea. Nici viitorul ei sot, Dan, nu sta mai bine, pentru ca planuieste sa se imbrace in blugi la cununie. (Dana Ciobanu)

Picant

Carmen Serban a pus piciorul in avionul prezidential, dupa o luna de chinuri. Ea s-a tot rugat pe la oficialitati sa obtina aprobarea folosirii avionului pentru noul sau videoclip. (S. E.)

Laurentiu Cazan face declaratii de dragoste "luminate". De curand, i-a declarat Gianinei, in direct: "Te iubesc ca pe un licurici, fiindca dai lumina". (C. I.)

Profesoara de canto a Laurei Andresan spune ca elevei sale ii este frica de microfon. Nu credeam ca pe Laura o poate speria un lucru atat de mic! (C.I.)

Desi nu are cu cine, Gyorfi vrea sa faca un copil

Dupa o lunga perioada de timp, in care Daniela Gyorfi nu a adus nimic nou in muzica romaneasca, iata ca ea revine in forta. Daca a vazut ca muzica dance nu mai e de actualitate, Daniela a dat-o pe manele, partenerul ei de scena fiind Liviu Guta. "Liviu nu este iubitul meu, suntem doar colegi. Eu sunt o femeie parasita, iar el are mai multe admiratoare", a declarat cantareata. Dupa care a spus ca vrea musai sa devina mamica. Ii amintim ca pentru a face copii are nevoie si de un barbat. Sau poate ca o va lua pe urmele lui Teo si va infia unul. (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden