x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 12 iunie 2004

MONDEN/Suete - 12 iunie 2004

12 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  12 iunie 2004

Toate panzele sus pentru creatoarea Rita Onisca!

Creatoarea de moda Rita Onisca-Muresan (foto) se pregateste sa plece in vacanta. Asta dupa ce abia a scapat de grija scolii si a serbarii de sfarsit de an a Rebecai, fiica ei cea mare, care a terminat clasa I. Rita isi face bagajele si, impreuna cu intreaga familie, intentioneaza sa-si petreaca trei saptamani cu iahtul pe Mediterana. Daca tot incep Jocurile Olimpice, familia Muresan va da o fuga si in Grecia. Tot in categoria proiecte menite a se rezolva in viitorul apropiat se afla si dorinta Ritai de a mai aduce pe lume un copil. Acest lucru nu este posibil deocamdata, intrucat creatoarea are ceva probleme de sanatate. Mai exact, o "supara" coloana vertebrala. Nefiind pregatita fizic pentru o noua nastere, Rita Onisca face multa gimnastica medicala pentru a remedia aceasta problema. (Roxana I. Ancuta)

Lesko a lasat la Paris 10.000 euro

In aceasta saptamana, Anna Lesko a efectuat un turneu de promovare a noului sau album "Pentru tine", toate piesele fiind compuse de liderul grupului Directia 5, Marian Ionescu. Astfel, basarabeanca a concertat in Targu-Mures si in Timisoara. Ceea ce a atras atentia in mod special a fost tinuta vestimentara cu totul deosebita fata de ceea ce se poarta acum. Mai exact, Lesko a cantat imbracata in rochii vaporoase si incaltata in cizme lungi pana la genunchi, pentru fiecare concert folosind alta costumatie. De mentionat ca toate aceste accesorii au fost aduse de la Paris si au costat 10.000 de euro. (Horatiu Tudor)

Radu Baron a pierdut procesul cu Autentic

Autenticii Catalin Bota si Denis Mihai au castigat procesul cu Radu Baron, patronul casei de discuri RBA. Dupa ce, pe 25 martie, interpretii l-au actionat in justitie, cerand rezilierea contractului de impresariere, Radu Baron i-a dat si el in judecata. Acest al doilea proces, prin care Baron cerea sa li se retraga marca "Autentic", inregistrata la OSIM, s-a incheiat joi dimineata. Membrii formatiei amintite se pregatesc deja pentru un turneu in Germania si Austria. Desi RBA a organizat preselectia pentru "Alege Autentic", n-a reusit sa-i inlocuiasca, iar marca a ramas la Catalin si Denis. (Catalina Iancu)

Ungureanu isi da licenta in limba franceza

Studenta la Facultatea Relatii Economice-Limbi straine, din cadrul ASE, Alexandra Ungureanu isi va da licenta in limba franceza. Desi si-a prins urechile printre carti, cantareata si-a verificat totusi cunostintele, acceptand sa dea un interviu la BRD pentru postul de consultant economic. A trecut examenul, dar nu va renunta la muzica. (Horatiu Tudor)

Picant

Mama Teo are o noua preocupare: cum se schimba pampersii. Pentru a face totul ca la carte, a cerut ajutorul invitatilor, in direct. (R.I.A.)

Romica Tociu investeste 35.000 de euro in statiunea Olimp. Afacerea lui va cuprinde un club si o plaja privata. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden