x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 14 iunie 2004

MONDEN/Suete - 14 iunie 2004

14 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  14 iunie 2004

Laura Iordache lasa televiziunea pentru afaceri

Frumoasa blonda care a lucrat la B1 TV si la Prima sta, deocamdata, pe tusa. Daca in cel mai scurt timp nu va primi nici o ofera convenabila - care pentru ea s-ar concretiza in moderarea unei emisiuni tv de divertisment - Laura Iordache va intra in afaceri. "Vreau sa-mi deschid o firma de organizare de evenimente pentru copii. Aniversari, alte petreceri etc...". Ii plac foarte mult copiii si, chiar daca inca nu are ganduri de maritis, Laura isi doreste foarte mult sa aiba trei copii. (Roxana I. Ancuta)

Nevasta lui Huidu a lesinat la nunta lui Gainusa

Sambata, in prezenta a aproximativ 50 de persoane, Mihai Gainusa si-a unit destinul, in fata lui Dumnezeu, cu Ioana. Evenimentul, tinut in mare secret, s-a desfasurat in aer liber, pe terasa Hotelului Crowne Plaza. Mirii au vrut sa iasa din tipar si au refuzat ca ceremonia sa aiba loc in biserica, asa ca au adus doi preoti pe pajiste. Totul parea rupt din filmele americane. Altarul era impodobit cu trandafiri albi, invitatii stateau pe scaune capitonate cu matase rosie etc. Bineinteles ca n-a lipsit nici corul, adus special de la Patriarhia Romana. Pe tot parcursul slujbei oficiate de preotii Vasile Ailioaiei si Constantin Dragusin, ginerele Gainusa si nasul Huidu au ras cu gura pana la urechi, in pozitie de drepti, cu mainile la spate. Momentul culminant s-a consumat cand nevasta lui Huidu, Cristina, a lesinat si a cazut in genunchi, pe covorul rosu. Imediat a fost chemata Salvarea, dar pana a ajuns, nasica isi revenise, fiind ajutata de nuntasi care au stropit-o cu apa rece. (Horatiu Tudor)

Zavoranu mai mult s-a pupat decat a prezentat

Casa Vernescu a gazduit vineri seara o parada de moda a caselor Escada si Hugo Boss. Evenimentul a fost prezentat de Oana Zavoranu, care mai mult s-a pupat decat a prezentat. Cu iubitul ei, latin lover-ul Pepe, care a insotit-o, ca de fiecare data. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden