x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 16 iunie 2004

MONDEN/Suete - 16 iunie 2004

16 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  16 iunie 2004

Corina a fost indrumata de barbati

De ceva vreme, "necunoscuta" Corina (foto) da peste cap ordinea din topurile radio din Romania. "Noi doi", piesa pe care o interpreteaza alaturi de Marius Moga "Mozart" si Pacha Man, este doar "aperitivul" pe care blonda l-a servit iubitorilor de muzica. In aceste zile, proaspata cantareata finalizeaza albumul de debut, care contine fix 10 piese si un remix. Se pare ca la succesul Corinei au pus umarul mai multi barbati care si-au castigat deja celebritatea: Moga, Smiley, Bogdan si Dan de la Unu’ si Zoli de la Sistem. Primul ei videoclip a fost filmat sub indrumarea unui barbat, regizorul Bogdan Albu, iar orele de coregrafie le face cu CRBL de la Simplu. Singurele femei cu care isi intersecteaza Corina traiectoria artistica sunt Crina Mardare, cea care i-a fost profesoara de canto in ultimii doi ani, si "bebelusa" Oana, care ii preda lectii de balet. (Dana Ciobanu)

Ooops! va canta cu italianul Nino d’Angelo

Cele cinci componente ale formatiei Ooops!, care s-au lansat cu melodia "Fete alintate", vor avea parte de o vara de exceptie. Dupa ce au fost vazute si ascultate de impresarul celebrului cantaret italian Nino d’Angelo, acesta a hotarat ca fetele sa cante in deschiderea spectacolelor pe care artistul le va sustine in Italia. Insa, inainte de plecare, ele au mai pregatit un videoclip pentru piesa "Inghetata", ce a fost realizat pe iahtul familiei Ceausescu, de la Snagov. (Simona Ecovoiu)

Simona de la Etno colectioneaza lenjerie intima

Simona Secrier de la Etno este colectionara. Nu de timbre, surprize sau insigne, ci de parfumuri, pantofi si lenjerie intima. Nu stie numarul perechilor de pantofi si nici al parfumurilor, dar ne-a spus ca lenjeria intima si-o cumpara numai din strainatate. Mai exact de la Milano sau din America, de la Victoria’s Secret. Atunci cand nu ajunge in Italia - unde locuieste sora ei - nu se-ngrijoreaza ca ramane fara desuuri, pentru ca primeste pachet acasa. (R.I.A.)

Pascal Cojocarita, "femeia care opreste ploaia"

La ultimele spectacole pe care le-a avut la Brasov, Zarnesti si Ramnicu Valcea, Matilda Pascal Cojocarita a facut minuni. Ploua cu galeata, dar cum intra Cojocarita in oras, iesea soarele. Motiv pentru care locuitorii au botezat-o "femeia care opreste ploaia" si "femeia care aduce soarele". (R.I.A.)

Nicu Gigantu’ vrea un duet cu Monica Anghel

Bizara initiativa a Danielei Gyorfi de a schimba genul pop, care a consacrat-o, cu maneaua dance starneste zambete subtiri, dar ironice, din partea altor confrati ai partenerului ei, Liviu Guta. Astfel, Nicu Gigantu’ lanseaza o noua provocare: ii va propune Monicai Anghel sa cante impreuna cu el. Piesa de rezistenta al duetului ar fi "Zaraza". (Horatiu Tudor)

Max Cavalera, ex-solistul de la Sepultura, la Bucuresti

La data de 1 iulie, la Bucuresti va avea loc un eveniment de maxima importanta pentru iubitorii heavy-metalului. Sfinx Experience CDA il aduce la Arenele Romane pe celebrul Max Cavalera, fondator si ex-solist al trupei Sepultura. Concertul lui Cavalera in Romania, cu noua sa trupa Soulfly, face parte din turneul de promovare a albumului "Prophecy". In deschidere, vor canta Coma si Implant pentru Refuz. Biletele se vor pune in vanzare la Arenele Romane, Magazinul Muzica si Sala Palatului si vor costa 350.000 de lei. (Horatiu Tudor)

Picant

Alina Sorescu este o microbista infocata. Ea si-a cumparat, din Spania, cu 80 de euro, un tricou al echipei Real Madrid. (S.E.)

Mirabela Dauer ar vrea sa fie sarutata ca-n filme. Sa intelegem ca, pana la varsta sa, Mirabela n-a apucat sa fie "tucata" ca in "Pe aripile vantului"?! (C.I.)

Stefan Iordache si-a botezat strada din comuna unde locuieste "Batiste". Bineinteles ca nu este traficul din Bucuresti, dar strada este destul de animata de vaci, boi si cai. (D.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden