x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 17 iunie 2004

MONDEN/Suete - 17 iunie 2004

17 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  17 iunie 2004

Pistol viseaza la cea mai inteligenta masina

Reclamele realizate ca la carte le determina pe VIP-uri sa scoata bani din buzunar (mai bine zis din banca) si sa dea fuga sa-si cumpere produsele prezentate la televizor. De exemplu, Gina Pistol (foto) vrea sa-si ia, in viitorul apropiat, "cea mai inteligenta masina din univers", adica o Toyota. Dar nu de la dealerii din Romania. Pentru a-si achizitiona masina viitorului, vedeta Playboy s-a gandit sa se duca tocmai in Germania si sa-si aleaga din gama amintita modelul dorit. Blonda are carnet de conducere de mai bine de patru ani, insa de vreun an, de cand si-a vandut vechiul automobil, n-a mai facut pe soferita.

Poate va gasi si un martian care sa i-o conduca, fiindca, de cand n-a mai pus mana pe volan si pe schimbatorul de viteze, si-a cam pierdut indemanarea. Nu de alta, dar, daca intra in panica, poate pateste ca la emisiunea lui Andrei Gheorghe: arunca cu chilotii in public si apoi se sperie si ea de ce-a facut. (Catalina Iancu)

Gloria Gaynor nu mai vine in Romania

In urma cu cateva zile, Gloria Gaynor a fost internata la un spital din New York, pentru ca se simtea foarte obosita. Problemele sale de sanatate au dus la anularea concertului pe care ar fi trebuit sa-l sustina pe 14 iunie, la Palatul Sporturilor din Paris. Ea nu va mai putea onora nici invitatia de a participa la show-urile din Vietnam, Elvetia si Romania, care erau programate in urmatoarea luna de zile. Gloria Gaynor trebuia sa cante la Bucuresti pe 3 iulie, in finalul spectacolului de selectie a celor trei reprezentanti ai Romaniei la Cerbul de Aur 2004. (Dana Ciobanu)

A.G. Weinberger, accidentat de un taximetrist

Cel mai cunoscut bluesman din Romania a apelat zilele trecute la serviciile unui taximetrist pentru o plimbare prin Bucuresti. Insa, in dreptul trecerii de pietoni din Piata Romana, taximetristul neatent s-a "pupat" cu foc cu o alta masina, oprita la stop. In urma violentei ciocniri, A.G. Weinberger s-a ales cu o contuzie la piciorul stang: "Soferul m-a dus la Spitalul Municipal, unde am facut o radiografie. Din fericire, n-am piciorul rupt. Vinovatul s-a dovedit a fi totusi un om de treaba, caci nu mi-a mai cerut banii pe cursa", spune interpretul. (Simona Ecovoiu)

Al cincilea Akcent e fata!

Dupa o campanie care a durat o luna si jumatate, baietii de la Akcent s-au ales cu un nou coleg de formatie. Mai precis, o colega: Cezara Marica, o eleva de 17 ani, din Satu-Mare. Plicul cu numele Cezarei a fost extras marti, in cadrul emisiunii lui Cristi Nitzu de la Kiss FM, iar castigatoarea a aflat marea veste chiar in timpul orelor de curs. Tanara va petrece trei zile impreuna cu Akcent si va merge cu baietii la concerte. (Dana Ciobanu)

Picant

Huidu da sfaturi soferilor: "Cand ii vedeti pe baietii care dirijeaza circulatia, dati muzica la maximum". El a dat mai tare imnul "Muie larga". (C.I.)

Florin Calinescu a recunoscut de curand ca se face manga. "De cel putin patru ori pe an, imi dau in cap ca sa mi se rupa filmul." (D.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden