x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 2 iunie 2004

MONDEN/Suete - 2 iunie 2004

02 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  2 iunie 2004

Oana Zavoranu se apuca de cantat

Dupa ce a cantat la karaoke, Oana Zavoranu (foto) s-a gandit ca ar putea face cariera si in muzica. Dar, inainte de toate, prezentatoarea emisiunii "2/TVR 2" a consultat parerea specialistului, caci nu vrea sa se faca de ras. Prin urmare, astazi a dat o proba si avut prima sedinta de canto cu Crina Mardare. "In functie de raspunsul pe care mi-l va da profesoara mea, voi canta disco sau latino, sa vedem carui gen i se potriveste mai bine vocea mea. Toata lumea ma intreaba daca Pepe m-a sfatuit sa fac acest pas. Adevarul este ca nu m-a impulsionat deloc. Eu m-am gandit la acest proiect. Si, cand i-am spus prima data ca vreau sa ma apuc de muzica, a crezut ca glumesc. A fost foarte surprins", ne-a povestit Oana. Nu si-a facut inca un repertoriu, caci vrea sa cante propriile melodii. Se pare insa ca Pepe s-a cam speriat ca-i va face iubita concurenta. In ceea ce priveste "duetul anului", pe care il formeaza impreuna cu Miki (ex-K-pital), este posibil ca acesta sa sufere modificari. Fiindca nu numai Pepe e gelos, ci si Oana. Asa ca n-ar fi exclus sa-i vedem cantand impreuna "Cine, cine te iubeste mai mult decat mine?". (Catalina Iancu)

Ileana Lazariuc, la nunta lui Ilie Nastase

Astazi, Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac pleaca la Paris, unde sunt invitati sa participe la nunta lui Ilie Nastase, organizata la 5 iunie. Chiar daca va sta acolo o saptamana, Ileana nu intentioneaza sa-si cumpere nimic, ci vrea doar sa se simta bine. De curand, ea a refuzat un contract de doua luni de zile in Franta, oferit de o agentie de modele, pe motiv ca nu poate sta atat de mult timp departe de casa. (Roxana I. Ancuta)

Claudiu Bleont nu vrea copii, dar are grija de mate

Casatoriti de cativa ani, actorii Claudiu Bleont si Andra Negulescu nu-si doresc copii. Sunt atat de categorici in decizia lor, ca un singur motiv - de altfel, greu de inchipuit - i-ar face sa se razgandeasca. Andra si Claudiu spun ca ar face un copil, poate chiar mai multi, cu conditia ca populatia Terrei sa fie pe cale de disparitie! In schimb, familia Bleont are grija ca specia felinelor sa nu dispara. Gazduiesc in casa lor trei pisici, dar au avut grija de alte multe mate de pe strada. Daca ar avea banii necesari, chiar ar construi un adapost pentru pisicile fara stapani. (Dana Ciobanu)

Evrika s-a instalat in Cizma pentru opt luni

Timp de aproape jumatate de an, fetele de la Evrika n-au fost de gasit. Cand toata lumea le daduse disparute, cele patru interprete au facut un tur de forta pe la mai toate posturile de radio si televiziune si au povestit ca au fost intr-un turneu prelungit in Italia. Dar nici n-au apucat bine sa-si vada familiile si sa-si viziteze rudele, ca alta serie de concerte s-a ivit la orizont, si tot in Cizma. De data aceasta, ele vor fi plecate din tara pe o perioada si mai lunga, adica vreo opt luni. Se pare ca, dupa Ramona Badescu si Paula Mitrache, Florentina, Irina, Iulia si Doras se pregatesc sa cucereasca Italia. (Catalina Iancu)

Hrusca, Socaciu si Seicaru - "arhanghelii folkului romanesc"

Ieri, la Bacau a avut loc un festival dedicat zilei de 1 Iunie. Acest amanunt nu ar fi atras atentia in orasul lui Bacovia, daca nu i s-ar fi dat o amploare grandioasa. In localitate au fost instalate 20 de scene, pe care, incepand de la ora 10:00, au cantat peste 1.000 de copii. Cel mai interesant lucru a fost faptul ca pe strazi au fost afisate bannere pe care era inscriptionat: "Hrusca, Socaciu si Seicaru - arhanghelii folkului romanesc", in semn de respect pentru cei trei artisti. Acest festival a fost organizat de Val Manescu, un poet celebru din orasul amintit. (Horatiu Tudor)

Laura Andresan scrie despre "barbati la feminin"

Controversata Laura Andresan, care a pus pe jar fotbalistii si politicienii romani cu ale sale declaratii incendiare, s-a gandit ca n-ar fi rau sa scrie o carte, intitulata "Barbati la feminin". In paginile volumului, a carui lansare va avea loc in toamna, sunt cuprinse capitole importante din viata deloc linistita a Laurei. In plus, Laura Andresan ne va invata cum sa ocolim barbatii de genul Don Juan. (Simona Ecovoiu)

Picant

Intrebat de o ascultatoare din Alba-Iulia unde se gaseste punctul G, Bebe Mihaescu i-a raspuns: "Il cauti cu degetul prin tot orasul". O fi descoperit sexologul o alta metoda de a face dragoste aproape perfect? (C.I.) Actorul Sandu Pop a gasit explicatia furtunoasei relatii dintre seful sau, Silviu Prigoana, si Adriana Bahmutan: "Cum ii da gaina un ousor, el se intoarce la cuib!" (D.C.)

Nicoleta Matei nu s-a intors de la Festivalul de la Varna doar cu un premiu, ci si cu multe tablouri. Plus o talanga, primita cadou de la organizatori. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden