x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 26 mai 2004

MONDEN/Suete - 26 mai 2004

26 Mai 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  26 mai 2004

Anca de la Class a dormit nonstop trei zile

Solista trupei Class, Anca Badiu, are un program incarcat. Astfel ca foarte greu ajunge sa-si faca programul de somn. Daca ursii hiberneaza si sase luni, Anca a reusit performanta de a dormi trei zile si tot nu s-a trezit odihnita. Ea are un prieten si o bate gandul ca pana la anul sa devina mamica: "Nu am incredere in barbati, asa ca vreau sa am un copil care sa ma ingrijeasca la batranete". Cum e si cetatean italian, Anca Badiu se vede nevoita sa plece pentru cateva zile in Italia pentru a-si plati darile la stat. Cat priveste Festivalul de la Mamaia, unde trupa Class are sanse sa fie nominalizata la sectiunea Slagare, ea ne-a declarat, si in numele colegilor, ca niciodata nu vor mai urca pe scena acestui festival. Motivul? Simplu: e pierdere de vreme. (Simona Ecovoiu)

Maia Morgenstern, premiata pentru "Patimile lui Hristos"

Dupa toate criticile negative, filmul "Patimile lui Hristos" a fost recompensat, luni seara, cu doua Premii Emma (Ethnic Multicultural Awards). Maia Morgenstern a fost declarata "Cea mai buna actrita" pentru rolul Fecioarei Maria, iar pelicula regizata de Mel Gibson a luat premiul pentru "Cel mai bun film". Tom Cruise a fost "Cel mai bun actor", pentru rolul din "Ultimul samurai", iar Shannon Lee, fiica lui Bruce Lee, a primit, in numele tatalui ei, premiul pentru intreaga activitate. Dupa succesul "Patimilor", Maia va fi protagonista a doua filme straine. Interesant este faptul ca romanca va intra in pielea unei mame evreice, in "Love is a survivor", povestea unei familii care supravietuieste Holocaustului. Maia va mai fi distribuita intr-o productie ungureasca, "Tavasz ...bred...se, A", care va fi definitivata in 2005. (Dana Ciobanu)

Zoli a ramas fara numere la masina

Pentru baietii din trupa Sistem este un adevarat chin sa ajunga la concerte, caci au de transportat exact 30 de butoaie. In acest sens, ei au inchiriat un TIR, soferul fiind platit in functie de numarul de kilometri parcursi. Pentru cei care nu stiu va spunem ca Zoli achizitioneza butoaiele cu un milion de lei bucata si le schimba destul de des, caci ruginesc sau se deterioreaza. Acum, el a dat de o alta belea: cineva s-a gandit sa-i faca o "surpriza": intr-o dimineata, s-a trezit fara placutele de inmatriculare a masinii. (Simona Ecovoiu)

Laurentiu Cazan a fugit din emisiunea lui Maruta

Editia de ieri a emisiunii Tonomatul DP2 a fost una extrem de tensionata. Moderatorul Catalin Maruta l-a avut invitat pe ciudatul Laurentiu Cazan, care a vorbit foarte urat la adresa ziaristilor, justificandu-si afirmatiile prin faptul ca presa debiteaza doar minciuni la adresa artistilor. Interpretul se inscrie in randul celor care denigreaza presa, alaturi de Adrian Daminescu si Elena Carstea. Din nefericire pentru Cazan, mesajele telespectatorilor au amendat gandirea solistului, care s-a vazut nevoit sa paraseasca studioul inaintea expirarii timpului de emisie. Printr-un gest solidar, dar ironic, Maruta l-a urmat, golul fiind umplut cu doua videoclipuri. (Horatiu Tudor)

Picant

Cornelia Catanga a fost nasa de botez. Finuta se numeste Alexandra, iar parintii ei, Manuela si Nicu Nasturica (un acordeonist stabilit in strainatate) au venit special din Canada, la Bucuresti, pentru botezul fetitei lor. (R.I.A.)

Mihai Dobrovolschi a declarat ca, de acum inainte, nu mai vrea sa aiba relatii pasagere. Numai ca nici el nu credea ceea ce-a spus. Si se intreba retoric: "Dar oare, o sa pot?". (C.I.)

La prima intalnire cu o domnisoara, Emanuel nu o duce niciodata la restaurant. Nu suporta sa vada "efectul ikebana". Adica mancarea care i-a ramas fetei intre dinti. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden