x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 28 mai 2004

MONDEN/Suete - 28 mai 2004

28 Mai 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  28 mai 2004

Anamaria de la Demmo, amenintata cu rapirea

Exista unele femei frumoase care suscita interesul barbatilor, dar atentia celor din urma nu este intotdeauna si benefica pentru ele. Devenita celebra pentru versul "Sa moara vecinii", lansat chiar de Ziua Europei, la Bucuresti, Anamaria de la Demmo traverseaza clipe mai putin placute in viata ei particulara. Un "admirator" ii da telefon si o ameninta ca o va urmari si o va rapi. Cantareata nu se mai poate concentra asupra carierei, caci agresorul o ameninta ca are de gand sa o si bata. Din cauza acestuia Annamaria a filmat, fara sa vrea, un videoclip cu cantec. Nu a fost lasata deloc in pace sa realizeze clipul pentru piesa "Cantecul meu". Vizavi de acest incident, interpreta ne-a declarat: "O fi vreun obsedat, dar nu ma sperii. Managerul meu, Radu Groza, mi-a angajat un bodyguard mare cat usa". Desi "admiratorul" o streseaza de aproape o saptamana, solista nu are de gand nici sa-si schimbe numarul de telefon, deoarece se teme ca organizatorii de spectacole nu ar mai da de ea. (Horatiu Tudor)

Andreea Marin: "Tiriac e un om important pentru mine"

Miercuri, la de "3X femeie", Andreea Marin a facut glume pe seama "relatiei" cu Ion Tiriac. Printre chicoteli a declarat ca este in pragul maritisului si ca are un inel de 100.000 de euro. Am vrut sa aflam cat adevar se ascunde in spatele acestei "glumite". Iata ce ne-a spus vedeta: "As fi cat se poate de mandra sa afirm ca sunt perechea domnului Tiriac daca ar fi asa, n-as avea de ce sa ascund asta, dimpotriva, din moment ce nu ezitam sa iesim public impreuna. Insa realitatea este ca suntem, pur si simplu, prieteni. Mentionez prieteni foarte buni. Avem incredere unul in celalalt, ne sustinem reciproc, avem o comunicare foarte buna, subiecte in comun, indiferent de statutul nostru social si de gradul de notorietate. Ion Tiriac este un om important pentru mine, care imi ofera zilnic o lectie de viata", ne-a declarat prezentatoarea "Surprizelor". Sa intelegem de aici ca Andreea Marin ar fi mandra sa fie doamna Tiriac, insa domnul Tiriac, chiar daca ii ofera zilnic cate-o lectie de viata, n-a cerut-o inca de nevasta? (Catalina Iancu)

Radu de la Bosquito a plecat la safari in Kenya

Baietii de la Bosquito tocmai si-au luat o pauza, dupa luni intregi de inregistrari la noul album. Materialul muzical contine 11 piese originale si un cover dupa o melodie populara din Chile, numita "Yo vendo dos ochos negros". Acum, membrii trupei se afla in vacanta, pana pe 2 iunie. Mario (percutii) si Misu (claviaturi) au plecat la o cabana de pescuit din zona Braila, Solo (chitara) la Slanic-Prahova, Andrei (tobe) este cu familia la Tiraspol, Vichi (bass) la Brasov, iar Radu, pasionat de geografie, la un safari in Kenya si Tanzania. (R.I.A.)

Stilistul actritei Monica Belucci vine la Bucuresti

In perioada 29-31 mai va avea loc, la Sala Palatului, Primul Congres International de Estetica Aplicata. Astfel, timp de trei zile, celebritati internationale in domeniu vor face demonstratii practice. Printre invitati se numara si make-up Pascal Frese, cel care le machiaza pe vestitele actrite Ornella Mutti si Monica Bellucci. (Simona Ecovoiu)

Daniela Gyorfi se trateaza de celulita

Fara nici o exagerare, cea mai arzatoare dorinta a Danielei Gyorfi este sa dea cu tifla trecerii anilor. Tocmai de aceea, diva lupta din rasputeri pentru a-si pastra trupul vesnic tanar. Ultima gaselnita a Danielei consta intr-un tratament sofisticat de combatere a celulitei si de eliminare a toxinelor din organism. Ea urmeaza aceste proceduri la centrul de infrumusetare din cadrul Hotelului Marriott, unde 20 de sedinte costa 700 de euro. Cu ajutorul specialistilor de aici, isi mentin silueta si alte femei cunoscute din Romania, cum ar fi Loredana Groza si Andreea Esca. (Horatiu Tudor)

Marian Ionescu, bun negociator

Afacerist, aventurier, muzician. Cam aceasta ar fi biografia foarte sumara a liderului grupului Directia 5, Marian Ionescu. In cele ce urmeaza, ne vom opri asupra primei calitati, si anume cea de afacerist. De curand, Ionescu i-a facut rost de un jeep marca Ford celui mai bun prieten al sau. Daca proprietarul a cerut initial suma de 10.000 de euro, Marian s-a facut luntre si punte si nu s-a lasat pana nu a scos masina la 8.500 de euro. Acest lucru demonstreaza ca nu e doar un talentat compozitor, ci si un bun negociator. (Horatiu Tudor)

Picante

Florin de la Class a cazut, in urma cu cateva zile, de pe motocicleta. Dupa isprava colegului sau de trupa, Vlad Cernea jura sa nu conduca niciodata un motor. (D.C.)

Irina Schrotter va face costumele pentru productia franco-romana "Omul grabit", in care vor juca Anthony Delon, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica si Maia Morgenstern. (D.C.)

Trupa O-zone a cantat in deschiderea finalei UEFA Champions League, dintre FC Porto si AS Monaco, desfasurata miercuri seara pe stadionul "Auf Schalke" din Gelsenkirchen, Germania. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden