x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 3 iunie 2004

MONDEN/Suete - 3 iunie 2004

03 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  3 iunie 2004

Banica a dat 500 de euro pe un caine de vanatoare

Grupul de blonde compus din Andreea Banica si Cristina Rus s-au hotarat sa ia lectii de calarie, pentru a mai scapa de stres. La prima intalnire cu caii, Blondy a avut norocul sa dea peste un instructor care le-a ajutat sa treaca peste emotii. Si-au luat elan si au urcat in sa. Astfel au intrat si ele in randul vedetelor care s-au napustit asupra sportului ecvestru. Nicola, Paula Seling, Cream sunt doar cateva cantarete carora le place foarte mult sa tina calul in frau. Se pare ca Andreea Banica vrea sa vada cum e la vantaroare. Iubitoare de animale de rasa, ea si-a cumparat, in schimbul a 500 de euro, un caine de vanatoare. Sa speram ca patrupedul nu va fi chinuit intr-o curte si va avea ocazia sa alerge dupa calul stapanei. (Horatiu Tudor)

Nico isi ia Codu’ Penal si pleaca in Germania

Nico va pleca in Germania, la invitatia comunitatii romanesti din sudul tarii. Ea va fi insotita de Cabron si Sobi, membrii trupei Codu’ Penal, cei trei urmand sa sustina un recital in orasele Karlsruhe si München. Dupa succesul inregistrat de Nicoleta Matei in Bulgaria, unde a ras cinci dintre cele sase premii oferite la Festivalul Discovery, iata ca pentru solista noastra urmeaza o perioada in care va folosi mai des pasaportul. (Simona Ecovoiu)

Alessandra Stoicescu a pus paparazzi pe fuga

Prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, la Antena 1, Alessandra Stoicescu, nu se lasa intimidata usor. Acum cateva zile, in timp ce scotea bani dintr-un bancomat, Alessandra a fost avertizata de un trecator ca este filmata de doi barbati. Fara sa se impacienteze, ea si-a luat linistita cardul si bancnotele si s-a dus zambind catre ei. Urmaritorii au incercat sa se "camufleze" intr-o cabina telefonica, insa Stoicescu nu i-a pierdut din ochi. Paparazzi au refuzat sa-si decline identitatea, dar Alessandra a retinut numarul autoturismului in care au urcat cei doi si a aflat ca urmaritorii lucreaza pentru o publicatie de scandal. (Dana Ciobanu)

Elisabeta Ticuta le-a cantat puscariasilor

Cantareata de muzica populara Elisabeta Ticuta, cunoscuta si datorita cantecele religioase, pe care le interpreteaza deseori in biserici, a fost solicitata, de Rusalii, sa sustina un mic recital la puscaria Poarta Alba din Constanta. Conducerea penitenciarului a dorit sa le faca detinutilor o surpriza cu aceasta ocazie. Prin urmare, i-au facut interpretei aceasta invitatie mai putin obisnuita. Elisabeta Ticuta a fost impresionata de primirea pe care i-au facut-o cei de dincolo de zidurile puscariei si a recunoscut faptul ca, daca va mai fi chemata, va raspunde pozitiv invitatiei. Cu ceva timp in urma, si Liviu Vasilica si Laura Lavric au concertat in astfel de conditii. (Roxana I. Ancuta)

Carmen Serban a cantat manele pe aeroportul din Otopeni

De curand, Carmen Serban a inceput filmarile pentru noul ei videoclip, la aeroportul Militar Otopeni. Partea cea mai distractiva a fost cand dansatorii cantaretei s-au zbantuit, in ritmuri de manele, pe aripa unui avion de lux. Cu siguranta nu s-au inspirat din clipul piesei "Dragostea din tei", in care baietii de la O-zone s-au catarat pe aripa unui avion. (R.I.A.)

O prezentatoare din Moldova se apuca de cantat in Romania

Indiana, prezentatoarea-cantareata, cunoscuta telespectatorilor de peste Prut din emisiunile postului basarabean Euro TV, se pregateste sa-si faca debutul in Romania. Revista Timpul din Republica Moldova a publicat un articol in care Indiana isi face cunoscuta intentia de a cuceri piata muzicala de la noi. "Voi pleca in Romania, dar nu de tot", le-a promis basarabenilor Indiana. Deocamdata, impresara ei, Inesa Stratulat, face demersurile necesare pe langa o importanta casa de discuri romaneasca, pentru a-si lansa clienta. (Dana Ciobanu)

Picant

Radu Pietreanu de la Vacanta Mare crede ca sunt doar doua modalitati de a face bani in Romania: sa te duca mintea sau sa intri in politica. El a votat cu Leana! (D.C.)

Actrita-prezentatoare Ioana Moldovan este o soferita atat de impatimita, ca refuza sa-i conduca altcineva masina. Pana acum a parcurs peste 15.000 de kilometri la volan. (D.C.)

Dana Savuica si-a pus sotul paznic la oi. Pe "pasunea" pe care amandoi o conduc: agentia cu peste 200 de modele. Totusi, Savuica nu se teme ca ispitele-i vor lua barbatul. (R.I.A.)

Roxana Ciuhulescu lasa distractia, pentru carti. "Pro-motoarea" se pregateste de licenta in psihologie, dupa care vrea sa faca un curs de specializare in psihoterapie. (D.C.) MONDEN/Declaratia zilei - 3 iunie 2004 "De acum o sa merg cu dictionarele in traista. Sunt prima care doreste sa vorbeasca corect romaneste"

Draga Olteanu recunoaste ca a trecut multa vreme de cand a terminat scoala, iar lucrurile s-au mai schimbat. Dar ca toata viata invatam cate ceva. Pacat ca nu-i urmeaza exemplul si vedetele mai tinere, pentru care "agramaticalitatile" sunt la ordinea zilei.

DETECTOR

Emisiune "gresita". Show-ul lui Teo difuzat luni, a avut ca tema urmatoarea dilema: "cine ar trebui sa cante in casa: cocosul sau gaina?". Pe aproape tot parcursul editiei insa s-a vorbit despre gelozie. Caci s-a intamplat ca invitatele sa aiba barbati frumosi. Chiar si Teo a recunoscut ca emisiunea a fost "gresita". Si parea special facuta pentru Dinu Maxer. Si asta cu atat mai mult cu cat o revista a dezvaluit, din nou, o criza de gelozie pe care-a avut-o de curand iubitul Nicoletei Luciu. (Catalina Iancu)
×
Subiecte în articol: antimonden