x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

17 Mar 2005   •   00:00

18 MARTIE 2005

Fara O-Zone, Arsenie este Arsenium

Arsenie Todiras, solistul trupei O-Zone, nedesfiintata inca, a filmat zilele trecute un videoclip la Uniunea Scriitorilor. In premiera, el va canta singurel, in limba engleza, melodia "Love me", compusa chiar de artistul moldovean. Videoclipul cu pricina, realizat de un regizor neamt, urmeaza a fi difuzat incepand cu data de 11 aprilie, in Germania, dupa care va fi promovat in alte doua tari in care O-Zone a facut ravagii - Italia si Franta. La filmari au mai participat 30 de figuranti si 20 de dansatori profesionisti din Chisinau. Sarmantul solist si-a luat si un nume de scena, Arsenium. Bine ca nu si-a zis Arsenic. (Simona Ecovoiu)

Pistol face reclama la fixativ pentru 20.000 de euro

Liviu de la L.A. si Gina Pistol au prins un contract gras. Timp de doi ani ei vor fi imaginea firmei Fix Egoiste, cunoscuta in lume pentru produsele de ingrijire a parului. Astfel, Gina va face reclama la fixativ, iar manelistul Liviu la gel de par, onorariul lor ridicandu-se la suma de 20.000 de euro. Ginei i s-au mai promis inca 500 de euro, drept bonus, daca va reusi ca, in aceasta perioada, sa mai slabeasca cinci kilograme. Ea spera ca va reusi. (Simona Ecovoiu)

Fiica lui Marius Drogeanu, in rol de temnicer

Marius Drogeanu, actor al Teatrului de Comedie, a descoperit ca fetita lui cea mare, Maria (sase ani) este o artista. In adevaratul sens al cuvantului. Inainte ca piesa "Ubu Inlantuit" sa aiba premiera, regizorul Tomba Gabor si-a exprimat dorinta de a aduce in scena si un copil. Astfel ca, dintre cei cativa mici actori amatori, Maria a fost alesa pentru rolul unui temnicer. S-a intamplat ca, de curand, micuta sa se imbolnaveasca, fiind in imposibilitatea de a onora cu prezenta ei una din reprezentatiile piesei de teatru. "In acel moment, Maria s-a panicat, m-a intrebat ea ce o sa se faca acum, ca are spectacol si trebuie sa fie la teatru", ne-a povestit Marius Drogeanu. (R.I.A.)

Sistem si-a dublat numarul elevilor

Potrivit lui Murphy, "daca astazi castigi un lucru importat, maine cu siguranta vei pierde ceva la fel de important". Numai ca nu intotdeauna Murphy are dreptate. Daca luam in considerare faptul ca Sistem a castigat finala pentru Eurovision, ar trebui, conform legii amintite, sa piarda in alta parte. Spre exemplu in afaceri, unde Cici si Nasu, membri ai formatiei care ne va reprezenta la Kiev, si-au deschis impreuna cu Dan Fintescu o scoala, unde se pot lua lectii de televiziune, percutie sau dans. Iar de cand Sistem a obtinut biletul pentru Ucraina numarul elevilor s-a dublat. (Adrian Vaduva)

Loredana Groza, nominalizata la Stil de Coafura

In cadrul editiei din acest an a Pantene Beauty Awards, ce se va desfasura pe data de 7 aprilie la Teatrul National, vor urca pe scena mai multe vedete. Care anume vom vedea la locul faptei, caci pana in acest moment avem doar lista nominalizatilor la cele 12 categorii. Loredana Groza a strans numeroase voturi la categoria Stil de Coafura, aflandu-se in competitie cu alte doua VIP-uri: Melania Medeleanu si Oana Cuzino. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Ana Maria Ferentz (Demmo) a primit o oferta de a juca in filme. Cum inca nu a citit scenariul, solista nu a dat un raspuns definitiv. Asteptam totusi cu interes sa-i descoperim calitatile actoricesti. (A.V.)

Miercuri seara, Dana Nalbaru a sustinut un concert intr-un club din Oradea. Cum la aceeasi ora Steaua juca impotriva lui Villarreal, ei i-a fost teama ca va avea foarte putini spectatori. S-a inselat. (A.V.)

3rei Sud Est a revenit sub aripa Cat Music, asta dupa ce o perioada indelungata membrii trupei au preferat sa lucreze singuri. Formatia va lansa in luna mai un nou album. (R.I.A.)

De curand, Emanuel a filmat videoclipul piesei «Ye Ye Ye». Pentru ca din "decor" au facut parte mai multe majorete, baietii din trupa au profitat de ocazie si adesea au tras cu ochiul pe sub fuste. (R.I.A.)

Mihai Traistariu nu le suporta pe femeile plangacioase si geloase. Interesant este ca, desi interpreteaza melodii de dragoste, de plang pana si pietrele, el zice ca nu e o fire sentimentala. (S.E.)

Romica Tociu a donat un apartament unei familii amarate. Impresionat de situatia financiara destul de grea a acesteia, actorul a hotarat sa faca un bine. Nicidecum de dragul publicitatii. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden