x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

09 Mar 2005   •   00:00

10 MARTIE 2005

Karatista Bianca a pus ochii pe Fizz

De curand, Bianca Rus, karatista manelista care vrea sa depaseasca popularitatea Minodorei, a fost ceruta in casatorie. De un tanar arab, om de afaceri. Bianca are numai 17 ani, asa ca l-a refuzat politicos. "Eram la cumparaturi si am auzit ca se striga dupa mine. El a tot incercat sa intre in vorba cu mine. Mi-a spus ca s-a indragostit de mine. Eu am inceput sa rad, pentru ca nu prea le am cu asta, adica cu dragostea. Pana la urma ne-am imprietenit si am iesit la un suc. Eu, mama si el. Atunci m-a cerut oficial de nevasta. Desigur, am refuzat. Este om de afaceri, foarte instarit, dar nu ma intereseaza. Si n-a fost nici mama de acord. Momentan nu am prieten." Chiar daca spune ca nu prea le are cu dragostea, Bianca recunoaste ca este indragostita pana peste urechi de Fizz. Mai exact, de fitele lui. S-ar parea ca "mertanul" ei argintiu pica bine cu ultima achizitie BMW al efervescentului Fizz. Bianca isi doreste chiar si un duet cu Fizz. "Prefer unul fitos." (R.I.A.)

Dobrovolschi, platit sa enerveze ziaristele

Nonconformistul Mihai Dobrovolschi era cat pe ce sa fie linsat de ziariste, marti, la petrecerea realizata de Revista Tabu, cu ocazia zilei de 8 Martie. Vedeta a fost platita de organizatori sa raspunda la caterinca intrebarilor indiscrete ale fetelor. Conform scenariului, Mihai s-a pitit in spatele unui paravan, iar vocea si-a pocit-o in fel si chip pentru a le deruta pe invitate, in privinta identitatii. Am aflat, din discutia in orb, cam ce gandeste el despre muieri: nu-i plac gospodinele, fitoasele si se simte intimidat de vedete. Dupa ce si-a facut numarul, Mihai a aparut pe scena. Sa multumeasca Cerului ca n-a primit nici un pahar in cap de la invitatele ale caror nervi erau intansi la maximum. (Simona Ecovoiu)

Fiul lui Dumitru Prunariu colaboreaza cu El Negro

Bogdan Negroiu, liderul trupei El Negro, are un colaborator special pentru realizarea videoclipului "Hai, iubito!". Este vorba despre Catalin Prunariu, fiul cel mare al lui Dumitru Prunariu, singurul roman care a zburat in cosmos. Initial, Negroiu l-a vrut chiar pe celebrul cosmonaut, numai ca acesta este in prezent ambasadorul Romaniei la Moscova, iar programul nu-i permite. Prin urmare, baietii de la El Negro vor lucra cu Catalin, care le va asigura toata logistica de care ei au nevoie pentru a realiza un videoclip in 3D. (Adrian Vaduva)

Voua si "Parodia Ciordeala"

Grupul umoristic Voua a sarbatorit, la Buzau, 23 de ani de activitate. Orasul ales sa gazduiasca spectacolul aniversar a fost Buzau, tocmai pentru ca liderul Voua este nascut aici, dar si pentru ca inceputurile grupului s-au consemnat in localitatea cui pricina. Asadar, show-ul "Voua" a avut loc in sala Teatrului George Ciprian (Buzau), a durat doua ore si a adunat mai bine de 400 de spectatori. Voua a cantat piese din repertoriul mai vechi ("Parodia Ciordeala", "Scoala de Agenti"), a recitat din poeziile lui Lucian Avramescu, dupa care, impreuna cu sotiile, barbatii "Voua" au continuat petrecerea la unul dintre restaurantele buzoiene. In prezent, umorisii isi continua emisiunea "Academia Voua" de la National TV. (R.I.A.)

PICANT

Catalin Maruta a intarziat ieri la emisiune, pe motiv ca nu gasea mucenici. S-a descurcat pana la urma, servind-o si pe invitata sa, Ada Milea. (C.I.)

Marcel Pavel a fost protagonistul unei scene mai putin obisnuite: Bobby Farell, liderul celebrei formatii Bonney M., i-a pupat mana. Ca la popa. (A.V.)

In urma unui sondaj, Florin Piersic a fost declarat cel mai macho roman. El i-a devansat pe Adrian Mutu si pe Dan Bittman, care au pierdut "la mustata". (A.V.)
×
Subiecte în articol: antimonden