x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

07 Mar 2005   •   00:00

8 MARTIE 2005

Modelele lui Ceausescu, pe podium

Pe data de 11 aprilie, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, va avea loc o prezentare de moda inedita. Cateva dintre cele mai frumoase manechine ale anilor ’80 se vor reuni pe podium, intr-un show pregatit de designerul Casei de moda Venus, Zina Dumitrescu: "Vor avea loc, de fapt, doua prezentari de moda, iar multe dintre fostele mele colege de podium au acceptat provocarea. Nu vrem sa concuram cu generatia tanara, ganditi-va ca multe dintre noi suntem trecute de 40 de ani. Totusi, in aceasta perioada, suntem la regim", spune Romanita Iovan (foto). Lavinia Sarbu, fosta sotie a lui Adrian Sarbu, boss-ul PRO TV, Natasha Rabb, Eugenia Enciu si Romanita sunt doar cateva nume prezente pe afis. (Simona Ecovoiu)

Regizorul Catalin Saizescu, nasit de Oreste

Clubul Petrolistilor a fost, sambata, locul de desfasurare a unui eveniment monden: regizorul Catalin Saizescu, fiul celebrului Geo Saizescu, s-a casatorit cu Georgiana, studenta la actorie. Poate ca data nuntii nu ar fost grabita daca mireasa n-ar fi fost insarcinata in luna a patra. Mirii au avut doua randuri de nasi, pe Magda Catone cu al ei sot, Serban Ionescu, si pe Oreste cu jumatatea lui. Printre invitati s-au numarat Sebastian Papaiani, Mihai Malaimare Jr si Nicodim Ungureanu, directorul Teatrului National din Constanta. (Simna Ecovoiu)

Radu Ille a dormit in copac

Solistul de muzica etno, Radu Ille, n-a avut o adolescenta prea fericita, razboindu-se adesea cu al sau tata. La un moment dat, n-a mai rezistat razboiului verbal, asa ca si-a luat traistuta la spinare si a plecat in lume. Cum, la inceput, nu avea bani de chirie, a dormit pe unde a apucat: "Am dormit in gara, alaturi de aurolaci, in parc, pe banca, ba chiar si in copaci. Cautam o craca mai zdravana, o imbratisam, si asa ma prindea dimineata. N-am cazut niciodata, iti trebuie o anume tactica, pentru a nu te dezechilibra". Acest episod trist din viata sa va fi redat intr-o carte autobiografica, pe care Radu intentioneaza sa o publice cat de curand. (Simona Ecovoiu)

Oana Zavoranu, cea mai cautata femeie pe Internet

Iubita lui Pepe este obiectul curiozitatii celor mai multi "internauti" romani. Conform unui studiu efectuat de compania Neogen, Oana Zavoranu ocupa locul intai cu coronita in topul celor mai des cautate celebritati feminine in motorul de cautare neogen.ro. In clasament, Oana Zavoranu este urmata de Simona Balanescu, prezentatoarea de stiri a postului Realitatea TV, Mihaela Radulescu (Antena 1) si Teo Tradafir (Pro TV). In acelasi top, urmatoarele locuri sunt ocupate de actritele Anca Sigartau si Danna Garcia, gimnasta Catalina Ponor, designerul Romanita Iovan, politicianul Lia Roberts si Nicoleta Luciu. (Dana Ciobanu)

Supershow R.A.C.L.A.

Dupa o absenta destul de mare de pe piata muzicala romaneasca, R.A.C.L.A. revine in forta, cu un show pe care il va sustine maine, de la ora 22:00, in Clubul Dumars din Bucuresti. Ca sa va faceti idee despre amploarea evenimentului, aflati ca desfasuratorul evenimentului, care va dura mai bine de doua ore, se intinde pe doua pagini A4. Alaturi de invitatii de pe album mai apar si invitati-surpriza, asa ca alaturi de Rimaru si Connect-R vor mai urca pe scena Dee, Arssura, VeritaSaga, InstrUMAN, CenzuraH, Simona Nae, Cortez, Bean, Matteo, Paco, Krueger si un invitat-surpriza. (Dana Ciobanu)

PICANT

Dupa ce a urmat cursuri de yoga timp de doi ani, Doru Isaroiu de la Parlament a scapat de superstitiile care-l bantuiau. (D.C.)

In adolescenta, Ionut Chermenschi (Prima TV) isi dorea sa devina avocat, economist, marinar, filolog sau istoric. A ajuns actor Kensky. (D.C.)

Adriana Trandafir se mandreste ca fetita ei, Maria Speranta, a jucat deja in doua filme straine, desi are abia cinci ani. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden