x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 5 iunie 2004

MONDEN/Suete - 5 iunie 2004

05 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  5 iunie 2004

Miss Bikini a ajuns Miss Desert Sahara

Brasoveanca Roxana Rus a participat, in ultimii zece ani, la peste 30 de concursuri de frumusete si de la niciunul nu s-a intors cu mana goala. Anul trecut, Roxana, ale carei dimensiuni se apropie de perfectiune (89-61-91), a fost desemnata Miss Bikini World. Dupa premierea ce a avut loc la Malta, ea a pozat pentru un calendar, ce a fost distribuit in intreaga lume. In luna martie a acestui an, romancuta noastra a fost numita si Miss Desert Sahara (si, culmea, ea s-a nascut la munte!). Insa toate distinctiile i-au adus doar popularitate, nicidecum un cont gras in banca. Asa ca nu-i ramane altceva de facut decat sa-si vada de scoala, ea fiind studenta in anul ll la Universitatea "George Baritiu", din orasul natal. Roxana Rus este favorita unor designeri importanti, precum Catalin Botezatu, Franco Rossi si Agnes Toma. Mai nou, frumusica blonda a acceptat sa devina imaginea unei firme de termopane. (Simona Ecovoiu)

Mircea Geoana a ramas fara verigheta

Desi pare mult mai tanar, Mircea Geoana va sarbatori, in curand, 20 de ani de casnicie. Diplomatul a dezvaluit o intamplare pe care a trait-o impreuna cu cea care avea sa-i devina sotie. Dupa vreo doua ore de dat in carti, alesei inimii sale, Mihaela, i s-a spus sa nu mai viseze la rochia de mireasa, caci Mircea n-o va lua de nevasta. "Dupa cum vedeti, suntem si astazi impreuna. Iar de atunci nu mai cred nici in horoscoape", a recunoscut ministrul de Externe. Insa, taman acum cand se apropie nunta de argint, Mircea Geoana a ramas fara verigheta. Si in plina campanie electorala. Intrebat de ce nu poarta inelul care uneste destinele acesta ne-a raspuns: "Le-am dat la refacut, fiindca vrem sa le schimbam culoarea". Asa ca, admiratoarele sale s-au bucurat degeaba. (Catalina Iancu)

Gina Pistol a cantat pentru "sanitari"

Grupul Sanitar s-a "internat" joi, in Music Club. Motivul? Baietii care fac numai playback s-au gandit ca ar merita sa sarbatoreasca un an de cand sunt un grup. Pentru a marca cum se cuvine evenimentul, "sanitarii" i-au convocat pe actorul Daniel Fat si pe cantaretii amatori Unchiul Stefan si trupa Stand up. Dupa ce acestia au prestat la microfon (unii pe viu, altii pe banda), pe scena s-au infatisat Jean-Lorin Sterian, Stefan Onica si Paul Cioran, adica Grupul Sanitar, "intoliti" cu halate de baie si dotati cu un capac de WC. Au cantat playback si s-au miscat lasciv, atat cat le-au permis butoaiele de berica (a se citi burtile). Invitata de onoare a fost Gina Pistol. Era foarte fericita ca se afla pe scena si a cantat, cu toti plamanii, "La multi ani". (Dana Andronie)

Picant

Wilmark a dat-o in bara cand a vrut sa arate ca este "barbat adevarat". Incercand sa faca pe durul la o emisiune, DJ-ul a reusit sa-si sparga buza! A incasat-o de la Cabral. (C.O.)

Nicoleta Luciu a fost un copil precoce. Din unele puncte de vedere. O fotografie de cand era mica o infatiseaza in celebra pozitie a copilariei: goala pe o paturica. Si acum procedeaza la fel. Numai ca nu mai sta pe burta, ci… cu fata. (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden