x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

28 Feb 2005   •   00:00

1 MARTIE 2005

Gia si-a uitat catelusa in masina

De curand, Gia a primit de la un fost iubit de-al ei un cadou cu suflet. Un catelus, pe care tanarul i l-a trimis printr-un serviciu de curierat. Continut fragil! Alma, caci asa o cheama pe catelusa, are doua luni si este un bichon alb, de care Gia nu se mai desparte, indiferent pe unde merge. Datorita Almei, Gia a scapat de un control rutier de rutina. Agentul a observat ca bietul patruped cam tremura de frig, asa ca i s-a facut mila si nici nu s-a mai uitat pe actele Giei, dandu-i drumul sa plece. Cu toate ca Alma este prezenta peste tot cu Gia, iata ca la evenimentul de lansare a albumului "Te fac sa vibrezi" catelusa a lipsit, dintr-o greseala. Lasata in masina pentru cateva minute, Alma a apasat pe butonul de siguranta al masinii si s-a incuiat inauntru. Si, ca intr-un banc, erau si cheile masinii inauntru. Numai un lacatus a reusit sa rezolve problema. (Roxana I. Ancuta)

"Zdob si Zdub" merge cu bunica la Eurovision

Publicul din Republica Moldova a facut probabil cea mai buna alegere votand trupa Zdob si Zdub (ZSZ) la finala nationala Eurovision 2005, care a avut loc sambata, la Chisinau. Melodia "Boonika bate doba", pe care zdubii o vor canta in concursul de la Kiev, este "o piesa etno rock’n’roll in stilul ZSZ, cu accente de jungle, strigaturi folclorice si strofe RHCP-iste". Asa o caracterizeaza autorii, care spun ca au fost inspirati de o femeie in varsta din satul Valeni, aflat "pe intinsurile indiene ale sudului Basarabiei, pe malul Prutului, unde se mai gaseste folclor autentic moldovenesc". Melodia a fost compusa vara trecuta si va fi inclusa pe albumul aniversar "The Best of ZSZ". La Kiev, zdubii vor interpreta "Boonika bate doba" in varianta sa in limba engleza, "Grandmamma Beats da Drum-a". Iata si refrenul: "Boonika bate doba/ Boonika bate tare/ Boonika bate doba/ Cu maciuca’N CASA MARE". Moldovenii se vand foarte bine in fostele republici sovietice, asa ca au sanse foarte mari sa se claseze printre primii zece concurenti la Eurovision. (Dana Ciobanu)

Cu detectorul de minciuni, la fabrica de mate!

George din trupa Body&Soul face afaceri cu mate pentru mezeluri. Are in jur de 80 de angajati, printre care se numara si colegii sai de scena, Laurentiu si Florin. Intr-o vreme, George se simtea furat de catre muncitori, asa ca a gasit un mod inedit de a pune punct jecmanelii: "I-am amenintat ca ii voi pune la detectorul de minciuni. La aflarea vestii, au reactionat ciudat, enumerand fiecare cam ce a dus p-acasa. S-au potolit, de frica. Altii s-au speriat atat de tare, incat si-au dat demisia". (Simona Ecovoiu)

Manelistul Liviu invata istoria pe Internet

In timpul liber, manelistul Liviu, fost Guta, prefera sa intre pe Internet. Ne asteptam sa il intereseze site-urile cu femei dezbracate sau jocurile cu roboti fiorosi si iepuri trasniti. Eroare. El a marturisit ca vrea sa invete istoria lumii, cu ajutorul calculatorului, acesta fiind si motivul primordial pentru care l-a achizitionat: "De mic mi-a placut istoria, dar abia acum invat la modul serios. Stiu in ce perioade s-au desfasurat cele mai importante razboaie ale lumii. Prietenii se amuza de noul meu hobby". (Simona Ecovoiu)

Minodora si Arabu s-au despartit

Nimeni nu se astepta ca si Monica Anghel sa divorteze. Dar nu e singura care pune capat unei relatii de durata. Minodora si Catalin Arabu si-au spus si ei adio. Si asta dupa ce s-au logodit, au stat cativa ani impreuna, si-au facut o casa si, timp de vreo doi ani, si-au tot facut planuri de nunta. (Catalina Iancu)

PICANT

Chiar daca are aproape 50 de ani, Maria Dragomiroiu este studenta, in anul II, la Universitatea Spiru Haret. (A.V.)

Se pare ca frumoasa Kitty Cepraga a primit o propunere pentru a juca intr-un film de groaza. Cu o singura conditie: sa fie bruneta. (A.V.)

Andreea Balan are o trupa de fete. Care nu trebuie decat sa se miste cat mai bine pe scena. Dupa un casting riguros, Balan si-a ales zece dansatoare. (A.V.)
×
Subiecte în articol: antimonden