x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

22 Feb 2005   •   00:00

23 FEBRUARIE 2005

Dana Marijuana revine la hip-hop

Dana Coteanu sau Marijuana, interpreta care cu ceva ani in urma a fost un nume de rezonanta in hip-hop-ul romanesc, a decis sa se cuminteasca, mai ales dupa ce a trecut printr-un scandal cu droguri. Astfel, ea a renuntat la deja celebrele codite impletite, stilul afro, dar si la tinutele avangardiste, ca doar nu degeaba s-a reprofilat pe design de bijuterii. Numai anul trecut a participat la doua festivaluri de moda, unde si-a prezentat ineditele creatii. Apoi a devenit studenta la Facultatea de Psihologie. De curand, Marijuana a anuntat ca revine in lumea muzicala cu un nou videoclip: "Ma intorc la muzica, cel mai probabil tot la genul hip-hop, dar asta nu inseamna ca renunt la design". (Simona Ecovoiu)

Andreea Balan: "Nu ma comparati pe mine cu Gia!"

De parca n-ar fi fost de-ajuns Buzdugan si cu Jugaru, iaca s-a apucat si Mihaela Tatu de farse. Asa ca i-a "copt" una Andreei Balan, pe care a invitat-o luni seara la emisiunea "De 3X femeie". Telespectatorii au sunat si-au "confundat-o" pe Balana cu alte soliste. "Eu sunt Andreea Balan! Nu ma comparati pe mine cu Gia!" - a sarit de orgoliu-n sus solista, cand o admiratoare a rugat-o sa cante "melodia cu ploaia". In pauza publicitara, interpreta i-a cerut gazdei sa nu mai dea pe post mesajele celor care n-o cunosc. Fiindca interpreta era prea nervoasa, Mihaela Tatu a renuntat la urmatoarea "farsa" in care Andreea Balan urma sa fie confundata cu Andreea Antonescu. Cu aceasta din urma stim de ce se inteapa. Insa ce-o avea oare de impartit cu Gia? (Catalina Iancu)

Stefan Banica Jr pleaca in turneu

Pentru prima data in cariera sa de solist, Stefan Banica Jr incepe un turneu prin cluburile din vestul tarii. Startul se da chiar astazi cu spectacole sustinute in Timisoara, dupa care Banica Jr va continua sa cante, unplugged, in Arad si in Oradea. Artistul va fi acompaniat, ca de obicei, de cele doua trupe de instrumentisti, The Rock’n’Roll Band si The 50’s. (R.I.A.)

Ionut Dolanescu isi naseste sambata nepotelul

Vedeta postului Antena 1, Ionut Dolanescu, se pregateste de nasit. Daca tatal sau, celebrul solist Ion Dolanescu, are sute de fini, iata ca si Ionut ii calca timid pe urme, nasindu-l, sambata, pe fiul fratelui sau vitreg, Dragos. Micutul are doar trei luni si va purta prenumele Ioan, deja o traditie in aceasta familie. Dragos este inca afectat de moartea sotiei sale, care a decedat la scurta vreme dupa ce a nascut. Botezul va avea loc la Bucuresti, asa ca Dragos va sosi impreuna cu fiul sau, zilele acestea, tocmai din Costa Rica. Nasa nu va fi sotia lui Ionut, care e plecata in America, ci sora lui Dragos, Carla, studenta in Romania. (Simona Ecovoiu)

Leo Iorga face afaceri cu artificii

Solistul Leo Iorga (ex-Compact) s-a gandit ca n-ar fi rau sa incropeasca o afacere cu... artificii, pe care o conduce de peste trei ani. Cica iese banu’ mai mult decat din muzica, dar, volens-nolens, tot in acest domeniu se invarte, caci lucreaza cu trupe de succes precum Voltaj si Sistem: "Sunt solicitat de ei sa le organizez spectacole cu artificii, dar intotdeauna, la fiecare show, stau cu morcovu’, caci se pot intampla accidente grave. In strainatate, unor solisti le-au luat foc hainele". (Simona Ecovoiu)

PICANT

Anca Florescu din Laguna are probleme cu bretelele de la sutien, care-i cad in timpul dansului. Asteptam s-o vedem pe scena cat mai des. (C.I.)

Adi de Vito a cantat pentru Oana Zavoranu si pentru Pepe melodia "Numai iubirea". Dedicatia le-a facut-o in emisiunea "Zi-le de la mine", de la National TV. (R.I.A.)

Ileana Ciuculete a plans in direct la emisiunea Mihaelei Tatu, dupa ce a primit "Discul de aur" din partea celor de la MediaPro Music. (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden