x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

21 Feb 2005   •   00:00

22 FEBRUARIE 2005

Monica Petrica, balerina-mireasa

In cadrul Festivalului Cantecului de Dragoste au avut loc si cateva prezentari de moda ale celor mai cunoscuti designeri romani, printre care Catalin Botezatu si Agnes Toma. Vestita balerina a Operei Romane, Monica Petrica, a imbracat o superba rochie de mireasa, in valoare de 20 de milioane de lei, ce poarta semnatura Anei Zdravcu, directoarea Casei de moda Heliotrop. Monica este singura balerina, de pe la noi, solicitata frecvent de catre creatorii de moda pentru a le prezenta creatiile. Motivul este lesne de ghicit: "O balerina are mai multa gratie decat un fotomodel. Iar Monica are si un chip interesant", concluzioneaza Ana Zdravcu. (Simona Ecovoiu)

Mihai Traistariu ar putea canta cu Elton John

Dupa ce, sambata, a obtinut marele trofeu al Festivalului Cantecului de Dragoste, dar si Premiul presei, interpretul Mihai Traistariu a avut parte de o alta surpriza de proportii: "M-a chemat impresara si compozitoarea trupei Middle of the Road, invitata in festival, si m-a laudat. Mi-a zis ca nu-ntelege cum de am ramas sa cant in Romania, cand as avea mari sanse in America sau in Anglia. Mi-a cerut un demo cu cele mai bune melodii ale mele, in speranta ca ea va intermedia un duet cu celebrul Elton John. Ar fi sansa vietii mele", spune Mihai. Ar fi si pacat ca Mihai Traistariu, care "ridica" cinci octave, considerat un record mondial, sa nu se bucure si de o recunoastere pe plan international. (Simona Ecovoiu)

Aceeasi Marie cu aceeasi palarie

Cand le intrebi pe VIP-uri ce-au facut prin strainatate, mai toate raspund c-au fost la shopping. Si insira o lunga lista cu hainele pe care si le-au cumparat. Ce fac cu ele si unde le tin, nu se stie, fiindca la spectacole apar cu aceleasi toalete. Roxana de la Spin nu se desparte de rochia neagra si de geaca de piele cu care a aparut si in videoclipul piesei "Singur pe drum". Fetele de la A.S.I.A. au purtat vreo cativa ani pantalonii cu bretele, blugii sfasiati sau costumele de piele tip "Dalmatian". Poate acum, cu noile schimbari din trupa, sa-si innoiasca tinutele de scena. Alina Sorescu a "tocit" o rochie cu trena, iar Andra, pe care chiar tatal ei o sfatuieste cum sa se imbrace, nu s-a plictisit de fusta de blugi cu franjuri si paiete. O sfatuim pe Andra sa-si caute un designer de moda adevarat. (Catalina Iancu)

Ghici cine-i Attila?

Pe 12 martie, iubitorii de blues/jazz romani sau nu din Seattle, SUA, sunt invitati la un concert sustinut de Attila. Cum, nu stiti cine-i Attila? Legenda blues-ului din Transilvania, "leaganul lui Dracula", pe numele sau romanesc de scena A.G. Weinberger. Chitaristul lucreaza in aceste zile la finisarea unui material discografic pe care a inceput sa-l inregistreze anul trecut la Quad Studios din Nashville. Cei care vor sa-l asculte live pe Attila Weinberger trebuie sa plateasca 25 de dolari pe bilet (adulti) sau 15 dolari (copii). (Dana Ciobanu)

PICANT

Poreclit "Piticu’" de pe vremea cand juca baschet, Vlad Enachescu (TVR) nu se supara cand prietenii lui il apeleaza asa. (D.C.)

Presa internationala nu pomeneste despre "legatura" dintre Lucian Viziru si Gabriela Spanic. Si asta fiindca "relatia" e o speculatie. (C.I.)

Marcel Pavel credea ca nu va fi premiat la "Festivalul Cantecului de dragoste", fiindca in juriu se afla Ovidiu Komornyk. Totusi, a luat Premiul TVR 2. (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden