x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

20 Feb 2005   •   00:00

21 februarie 2005

Ileana Lazariuc va fi partenera lui Mihai Calin

Fosta vedeta a B1 TV Ileana Lazariuc revine, din luna martie, pe micile ecrane. Nu in calitate de prezentatoare de emisiune, ci ca actrita intr-un serial la TVR 1, al carui titlu provizoriu este "Burlacii". Ileana va fi in noul sitcom vedeta pop Nicoleta, iubita personajului interpretat de actorul Mihai Calin. Scenariul nu a fost scris in totalitate, dar filmarile vor incepe pana la sfarsitul acestei luni. Iubita lui Ion Ion Tiriac este una dintre cele mai curtate femei din Romania. Cu toate acestea, ea ii e fidela Juniorului de doi ani si jumatate. Anul trecut, Ileana Lazariuc a iesit, conform revistei FHM, cea mai sexy romanca. Tot atunci, frumoasa bruneta a facut si campania TV pentru FHM. Anul acesta, ea va aparea, din nou, intr-o campanie pentru FHM. Mai multe detalii despre planurile Ilenei cititi in noul numar al revistei Story. (Dana Ciobanu)

Vasile Muraru vrea sa repare clopotnita unei biserici

Actorul Teatrului de revista "Constantin Tanase" din Bucuresti Vasile Muraru merge adesea la biserica, pentru a aprinde o lumanare pentru membrii familiei, prieteni, dar si dusmani. El spera ca, intr-o buna zi, va castiga o suma frumusica la Loto, pentru ca doar asa isi va putea indeplini un vis mai vechi: "Vreau sa repar clopotnita unei bisericute din cartierul Colentina, care mi-e tare draga, dar nu am banii necesari. Singura solutie e sa castig la 6/49. Asa ca tot joc, de cativa ani", spune el. (Simona Ecovoiu)

Dan Lazarica (Etno) si-a luat canapea de pescuit

Lui Dan Lazarica (Etno) ii place la nebunie sa pescuiasca (in balta, fireste), laudandu-se cu cea mai mare captura a sa, un crap de sapte kilograme. Pentru a-si asigura confortul pe balta, solistul si-a cumparat o canapea gonflabila, in valoare de sapte milioane de lei: "Nu cred ca o sa fiu caraghios cu canapeaua pe balta. Cred ca toti o sa ma invidieze". (Simona Ecovoiu)

Fetita Narcisei Suciu, premiata la desen pe asfalt

Narcisa Suciu investeste in talentul pe care abia i l-a descoperit Dariei, fetita ei in varsta de 6 ani. Se pare ca micuta este o veritabila pictorita, iar solista are grija ca de acum sa-i cumpere toate necesare pentru desen. Ultima achizitie este o pensula din par de ponei. Nu de mult, Narcisa a aflat, cu placuta surprindere, ca Daria a castigat la gradinita un concurs de desen. "Creatiile" fetitei au ajuns mai departe, ocupand locul doi pe Sectorul 5. Mai mult chiar, micuta pictorita a participat si la olimpiada municipala, insa, deocamdata, rezultatele nu au fost comunicate. (R.I.A.)

Cristina Rus amana semnarea contractului cu Blondy

Ieri a expirat contractul semnat de Cristina Rus (Blondy) cu Media Services. Prin urmare, Dan Popi (Media Services) a emis un comunicat de presa prin intermediul caruia anunta faptul ca Rus nu mai face parte din trupa Blondy: "Deoarece Cristina Rus, componenta a trupei Blondy, nu si-a reinnoit contractul nici cu casa de discuri, nici cu managerul Radu Groza si impresarul Lucian Mitrea, consideram ca aceasta nu mai face parte din trupa Blondy, mentionand ca a fost optiunea ei, in pofida repetatelor incercari ale managerului de a renegocia contractul". Precizam ca, desi stia ca ieri urma sa-i expire contractul, Cristina Rus ne-a declarat: "Eu inca mai sunt in discutii cu ei si cred ca important este sa mearga treaba. Nu ne tine pe loc un contract. Sa vedem ce se va intampla", a declarat ea. Blondy va beneficia de o noua formula. (R.I.A.)

Picant

Oricat ar parea de incredibil, Malvina Popa, fata meteo de la TVR, se pricepe la reparat masini. Profesor i-a fost chiar tatal ei. (D.C.)

Andra nu-si cumpara niciodata singura haine. Are stilist personal, pe tatal ei, care stie ce vestimentatii sa-i aleaga. (R.I.A.)

Virgil Iantu va fi tatic. Desi o vreme a negat relatia sa cu Roxana, alaturi de care traieste de doi ani, iata ca acum nu mai are loc de intors. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden